Переможниця Холостяк-11 Анна Богдан після розставання похизувалася романтикою в приємній компанії: не Заливако

Обраниця Михайла Заливако в шоу "Холостяк" Анна Богдан після їх розставання почала дуже активно розповідати, що саме відбувається в її житті.

Анна Богдан стала тією самою жінкою, яка змогла підкорити серце холостяка і розтопити в ньому лід. Михайло обрав Аню на фіналі шоу “Холостяк” в 11 сезоні й після зйомок у пари почалася романтика та спільне життя. За умовами проєкту, поки не покажуть всі випуски по телебаченню, то пара не може з’являтися на вулиці вдвох. Цей складний період пара пережила досить легко та дружньо. За час відносин вони пережили багато емоцій та спільних пригод. Анна і Міша були на багатьох інтерв’ю, де розповідали про свої щоденні ритуали та особливості.

Натомість нещодавно Аня і Заливако розійшлись, рішення було прийнято разом та без скандалів. Так вплинула повномасштабна війна. А ось що саме стало причиною розставання ні Анна, ні Михайло не коментують. Проте кожен живе своїм життям, а от підписники зірок не можуть заспокоїтись і в кожній сторіс Анни намагаються побачити привід для ревнощів Михайла.

Аня з Джесікою на екскурсії
Аня з Джесікою на екскурсії

Нещодавно Аня їздила на екскурсію у найбільшу парникову плантацію троянд в Європі. Вона знаходиться за Києвом. Аня виклала фотографії з цієї плантації, але не зробила жодного натяку на компанію чоловіка. Дівчина спочатку похизувалась мільйоном троянд, а згодом і компанією. Вона їздила з Джесікою, яка також була учасницею шоу “Холостяк” і дівчата знайшли спільну мову й досі підтримують гарні, дружні стосунки та звісно бачаться одна з одною. Це був красивий вечір в приємній компанії, до того ж букет рожевих троянд Аня привезла додому, що також викликало бурхливу реакцію серед шанувальників в instagram.

Схожі статті