Дзідзьо з розмахом відгуляв весілля і показав розкішну наречену: красуня у пишній сукні не нагадує Славію

Український артист DZIDZIO нещодавно розлучився зі своєю дружиною, співачкою Славією і зрозуміло, що кожне нагадування про саме весілля чи розлучення для нього зараз болюча тема.

Натомість тема весілля не зникає з життя Михайла. Артисту часто приписують романи та весілля, ніби-то він так швидко знайшов собі інше кохання, що вже зіграв весілля. Натомість сам співак вважає, що святкувати гучні весілля чи інші приводи наразі недоречно. В країні йде війна, а значить хтось віддає свої життя за наш спокій, тому позиція Дзідзьо така, що поки йде війна, жодних гучних свят.

Також, відомо, що співак зараз живе холостяцьким життям і поки що змінювати нічого не збирається. Йому, звісно, хочеться домашнього тепла та сімейного затишку, але поки що Дзідзьо не може знайти собі таку жінку, яка б змогла залікувати рани після розлучення зі Славією та змусити його серце співати. Але Дзідзьо не втрачає часу і намагається розібратися в собі та своїх бажаннях. Тобто чоловік вчиться чути себе та відчувати свої бажання і мрії, він вчиться розуміти, яка жінка зможе розділити з ним життя. Бо більше Дзідзьо не хоче розлучень та невдалих історій кохання. Тому тема весілля поки що закрита для співака.

Дзідзьо на весіллі
Дзідзьо на весіллі

Проте нещодавно зірку разом з Павлом Зібровим та Олександром Пономарьовим звинуватили у проведенні гучного весілля якихось мажорів. Артисти звісно в шоці та перше що почали робити, виправдовуватись та не радісно реагувати на такі новини. Тобто, виявляється у Дзідзьо є нахабний двійник, який видає себе за популярного співака і бере шалені гроші за псевдовиступ. А по факту лише пародіює артиста Дзідзьо і створює приводи для пліток. Сам же співак вже пів року може собі дозволити виступати на благодійних концертах та співати перед захисниками, все інше для нього недоречне зараз.

Схожі статті