Святослав Вакарчук пішов з “Голосу країни” ще до початку сезону: чому лідер “Океан Ельзи” став вигнанцем з шоу

Фронтмен рок-гурту "Океан Ельзи" відмовився знов зайняти судейське крісло у проєкті "Голос Країни". Як коментує своє рішення артист та як відреагували зіркові колеги?

Святослав Вакарчук один з найвідоміших та найвпливовіших українських артистів. Його голос впізнають серед мільйонів інших, а слова його пісень знає напам’ять майже кожен українець. П’ять сезонів Вакарчук був суддею та творчим наставником на вокальному проєкті “Голос країни”, де ділився з молодими артистами своїм музичним досвідом.

Тренери Голосу країни 12
Святослав Вакарчук пішов з Голосу країни

Через війну знімання деяких шоу було призупинено, у тому числі й “Голос”. Але нещодавно стало відомо, що скоро шоу повернеться та телеекрани глядачів. Шанувальники рок-виконавця хотіли б знов бачити свого улюбленця у судейському кріслі, але на своїй сторінці у фейсбуці Вакарчук оприлюднив новину, що у нових випусках фанати його не побачать.

Хто сяде у крісло Вакарчука поки невідомо, а сам артист вирішив, що повинен займатись іншою діяльністю.

“Зараз моя задача — підтримувати бійців на фронті та допомагати Україні у благодійному турі Океан Ельзи “HelpforUkrainetour”, — зауважив співак.

Святослав Вакарчук уже понад місяць їздить Україною найбільш небезпечними місцями
Святослав Вакарчук пішов з Голосу країни

Продюсери проєкту та інші судді ніяк не коментують рішення колеги. Цікаво, що одним із наставником був репер Олексій Потапенко, який досі перебуває за кордоном та не наголошував, що найближчим рейсом повертається в Україну, хоча нові випуски “Голосу країни” планують запустити в ефір вже у жовтні цього року.

Святослав Вакарчук з першого дня повномасштабного вторгнення займається волонтерською діяльністю, їздить з концертами для військових навіть у найгарячіші точки, щоб хоч якось підтримати дух бійців. Але не одними піснями допомагає знаменитість. Зараз Святослав організовує благодійні тури свого гурту у Європі, щоб віддати зібрані кошти на допомогу Україні за ЗСУ.

Нагадаємо, що влітку цього року соліст гурту “Океан Ельзи” став батьком вдруге. У співака народилась донька, якій дали ім’я Соломія.

Схожі статті