Онучка Софії Ротару ходить по Мангеттену в підраному одязі та ховає очі за сонцезахисними окулярами (ФОТО)

Онучка легендарної співачки Софії Ротару Соня Євдокименко, перебуває за кордоном та нерідко хизується своїми стильними образами, але іноді образи дівчини є дивними.

21-річна Соня Євдокименко вже довгий час живе та навчається у Нью-Йорку, також вона будує модельну кар’єру в Лос-Анджелесі. Проте дівчина не забуває про свою батьківщину і родичів, що залишилися в Україні. Онучка Ротару доволі часто публікує політичний контент в підтримку України, на відміну від своєї зіркової бабусі, яка стала аполітичною.

Родинне фото з архіву Ротару
Родинне фото з архіву Ротару

Соня, це молодша донька Світлани та Руслана Євдокименко, він є єдиним сином та продюсером Софії Ротару. Дівчина також має старшого брата Анатолія, який нещодавно потрапив у скандал, коли намагався подолати кордон між Україною та Молдовою.

Софія зустрічається з мільйонером Денисом Жадановим. Чоловік народився в Одесі, але для життя і розвитку обрав США, бо вважає, що сфера його діяльності, в Америці розвинена набагато краще. Чоловік підприємець та віце-президент в компанії Readdle, яка займається маркетингом. Також Денис входить до рейтингу журналу Forbes “ТОП-30 підприємців Європи у сфері технологій”.

Соня не ховає своє життя від публіки та часто ділиться світлинами своїх модних образів. Тому нещодавно похизувалась новим луком. Дівчина гуляла посеред Мангеттену у дивному, але модному наряді. На ній була вдягнена наче обрізана, жовта кофтинка та величезні, чорні брюки, дивлячись на які, складається уявлення, наче вони зараз спадуть з худенької Софії. А також окуляри, за якими дівчина ховала боакитні очі. До того ж Соня знову з’явилася на вулиці без білизни та це дуже помітно. Але дівчина займається моделінгом, то може це була фотосесія модного лука, а не просто прогулянка. Проте коментарі Соні пишуть приємні.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.