Чому Софію Ротару завжди любили більше, ніж Аллу Пугачову: як українська зірка заткнула за пояс Примадонну

Усі роки мережа говорить про негласне змагання двох відомих зірок радянської естради: Софії Ротару та Алли Пугачової. Чому відому українку з молдовським корінням полюбляли більше та правда, що зі своєю сценічною конкуренткою вона посварилася через роль у кіно?

Софія Ротару та Алла Пугачова стали відкриттям естради свого часу. Проте, наша співачка змогла потіснити Примадонну на сцені. Всі гадали, у чому ж секрет? У відомої москвички була купа можливостей себе реалізувати, навчатися та співпрацювати з найкращими, коли тут з’являється у якості суперниці її абсолютна протилежність. Більше того подейкували, що саме брюнетка з України “увела” у дружини Галкіна роль у фільмі “Душа”.

Софія Ротару
Чому Софію Ротару завжди любили більше, ніж Аллу Пугачову

Відомо, що виконавиця “Червоної рути” походить з багатодітної родини. В дитинстві почала співати у церковному хорі, але згодом вирішила і далі розвивати свій талант. Софії Михайлівни доводилося добиватися всього самій та майже з нуля.

Велику популярність принесла їй співпраця з Володимиром Івасюком. Саме завдяки цьому творчому тандему і народилися знакові композиції, які слухали з радістю по всьому світу. Для радянського суспільства, яке було закрите залізною завісою від всього трендового західного, це стало справжнім одкровенням. Також вподобали і експериментальні образи знаменитості.

Чому Софію Ротару завжди любили більше, ніж Аллу Пугачову

Якщо Алла Пугачова надає перевагу більш стриманому стилю, строгим балахонам, то Ротару у молодості обожнювала різні наряди та зачіски. Їй дуже подобалося бути різною і несподіваною для своїх прихильників.

Згодом, коли стали відомі подробиці особистого життя зірок, Софію Михайлівну дуже відзначали фанати за її вірність своєму чоловікові Анатолію Євдокименку. Він був єдиним коханням співачки та прожив з нею всю молодість і зрілість. На жаль, у 2002-му році його не стало. Знаменитість тривалий час не могла оговтатися від чималої втрати, але завдяки своєму синові знайшла сили рухатися далі, а головне займатися творчістю.

Нагадаємо, що у Софії Ротару є двійко онуків: Соня та Толя. Їх назвали на честь легендарної бабусі й дідуся.

Схожі статті