Андрій Данилко взяв Інну Білоконь за руку і зізнався, що назад в Україну повернуться не скоро: “Вибачаємось”

Андрія Данилка та Інну Білоконь давно підозрюють у службовому романі. Проте, нині, чим далі поїхали зірки від України, тим більше стали посилати прихильникам романтичних знаків. Дізнайтеся, чому додому вони ще не скоро повернуться.

Андрій Данилко та Інна Білоконь. Герої цього матеріалу вже кільканадцять років разом на сцені. Популярна нині білявка витіснила свою попередницю Радмилу Щоголеву, яка тривалий час була у ролі мовчунки Гелі поруч з Вєркою Сердючкою. Та на заміну акторці прийшла “мама”.

Багато прихильників творчого дуету дивуються і досі майстерному перевтіленню знаменитості з молодої привабливої, наче модель, жінки у зрілу досвідчену неньку. Та за лаштунками і поза камерами Андрій та Інна виходять повністю з образів.

Данилко взяв Білоконь за руку і зізнався, що в Україну повернуться не скоро

Відомо, що тривалий час цих колег підозрювали у службовому романі. А вони й самі не проти підігріти чутки про стосунки. Вже не раз зірок помічали разом на світських заходах, а ще знаменитості не соромляться триматися за руки та навіть цілуватися. Ось і нещодавно, під час анонсу розширення свого європейського туру, вони знову ж таки сплелися один між одним. Данилко повідомив, що у ЄС затримується разом з напарницею через перенесення концертів. Про це гуморист написав так:

“Увага! У зв’язку з додаванням нових міст, змінилися розклад та маршрут туру”, — та додав англійською: “Вибачаємось!”

Цікаво, що на відміну від компаньйона, в Інни Білоконь давно є половинка та повноцінна родина. Її чоловік веде непублічний спосіб житті. Акторка дуже це поважає та намагається оберігати його приватність. Подружжя виховало дорослу дочку. Дівчина також підтримує тата у його бажанні бути подалі від камер, і сама не користується популярністю мами.

А ось у самого гумориста любовна історія не така багата. Він взагалі не розповідає про своїх обраниць чи обранців. Андрій давно вже не говорить про створення власної родини, а лише ділиться потужними планами на подальшу творчість.

Схожі статті