Дорофєєва, Горбунов, Нікітюк та інші зірки показали якими були у шкільні роки: фото видали, хто робив пластику

Потап, Яма, Дорофєєва та інші артисти, яких не впізнати на дитячих фотографіях. Як виглядали знаменитості у шкільні роки та у яких містах здобували освіту?

Роки за шкільною партою кожен провів по різному. Одні старанно вчилися, а інші навпаки, бешкетували. Але безумовно, це був веселий та безтурботний час. Цікаво, як виглядали популярні зірки українського шоу-бізнесу, коли сиділи за партою і навіть гадки не мали, що через деякий час їх імена буде знати вся країна.

Олексій Потапенко

Зірки показали якими були у шкільні роки

Знаменитого продюсера та репера Олексія Потапенка не впізнати на шкільних фотографіях. На них молодий красень має розкішну шевелюру та попри юність, погляд у майбутнього артиста вже впевнений та цілеспрямований. Знаменитість народився у місті Київ, де й здобував середню освіту. Складати пісні та писати музику почав ще у шкільні роки, а у 2006 вже створив відомий дует “Потап і Настя”.

Надя Дорофєєва

Зірки показали якими були у шкільні роки

32-річна співачка нещодавно у своєму інстаграмі поділилась архівними світлинами зі шкільних років. Синьоока та конопата дівчина з фотографій зовсім не схожа на ту ефектну красуню, яку ми знаємо сьогодні. Надя навчалась у Сімферопольському ліцеї, а у 2010 році остаточно переїхала до Києва, будувати співочу кар’єру.

Влад Яма

Зірки показали якими були у шкільні роки

Ім’я цього красеня-хореографа знає вся країна, але мало кому відомо, як популярний танцюрист та суддя творчих телевізійних проєктів виглядав у роки своєї юності. Влад Яма, бувши підлітком, мав не тільки густе волосся, а й видатну монобров. Середню освіту здобував у місті Запоріжжя, а хореографією почав займатися ще з дитинства.

Леся Нікітюк

Зірки показали якими були у шкільні роки

Гуморна та позитивна Леся Нікітюк, стала відомою завдяки ролі ведучої у проєкті “Орел та Решка”. На архівних світлинах, зі своїх юних років, артистка виглядає милою та простою дівчинкою. Але зірка зізнавалась, що у школі їй діставалось від одноліток. Лесю ображали за її високий зріст, але сьогодні для знаменитості це лише перевага.

Юрій Горбунов

Зірки показали якими були у шкільні роки

Український актор та ведучий закінчив школу ще у далекому 1986 році. Артист навчався в Івано-Франківську, а вищу освіту вже здобував у Києві. На шкільних світлинах артист виглядає миловидним та добрим хлопчиком. Фанати часто звертають увагу, що старший син Юрія зараз схожий на нього, у дитинстві.

Схожі статті