Дотанцювалась: Ілона Гвоздьова зізналася, що їй викликали швидку допомогу і тепер дотримується порад лікаря

Зірка паркету Ілона Гвоздьова ще той трудоголік, звісно це привело її до великого успіху у професії, але іноді від роботи у режимі нон-стоп бувають неприємності. Так сталося вчора, Ілона настільки запрацювалась, що їй довелось викликати швидку допомогу.

Ілона Гвоздьова відома хореографиня та танцюристка, яка завжди багато працювала заради свого успіху, та й цей режим увійшов у звичку. Але зараз Ілона вже матуся та не зовсім юна дівчина, щоб так себе завантажувати роботою, а оскільки жінка має велике фізичне навантаження, то звісно це дає відбиток на стані здоров’я.

І
Ілону Гвоздьову забрала швидка

Так, вчора Гвоздьовій посеред робочого дня довелося викликати карету швидкої допомоги, тому що її організм втомився швидше, ніж вона розраховувала. Ілону обстежили лікарі й зараз з нею все добре. Проте зірці дали настанову відпочивати якомога більше і не навантажувати свій організм до повного виснаження – це в її віці дуже шкідливо. Та й сама танцюристка розуміє, що так робити вже не буде.

Тому, сьогодні Гвоздьова вирішила дотримуватись рекомендаціям лікарів та відпочити й тілом і душею. Жінка влаштувала собі день б’юті-процедур та відправилась в улюблений салон краси робити новий манікюр та фарбувати волосся.

Ілону Гвоздьову забрала швидка
Ілону Гвоздьову забрала швидка

Також, слід зазначити, що Ілона займається не лише танцями вона має особистий проєкт – це жіночий клуб “Uwu_Gvozdeva”. Клуб створений спеціально для жінок, заради відновлення життєвого балансу на пошуку натхнення на нові звершення. Сюди танцюристка вкладає всю душу та дуже ретельно підходить до організації кожної зустрічі. Звісно, працює над проєктом вона не сама, а з командою професіоналів, але контролює все особисто й переживає за результат.

Та й діти та сімейні справи теж, нелегка праця, тому не дивно, що при такому навантаженні Ілона потрапила до лікарні. Не факт, що жінка трішки приборкає свій потенціал, але відпочивати обіцяла більше.

Схожі статті