ТОП-5 успішних блондинок, які руйнують міфи про колір волосся: Фреймут, Нікітюк, Кароль та інші українки

У світі завжди існував міф про те, що жінки, які мають блондинистий колір волосся, не володіють гарним складом розуму та взагалі нічого не вміють. Проте деякі українські блондинки вщент спростували цей міф.

Насправді жінки – блондинки вже давно не відповідають прийнятому у народі міфу про те, що вони дурні та ні на що не здібні, а особливо стати успішною та самостійною жінкою, яку будуть поважати у багатьох куточках світу за особисті досягнення та складний шлях до вершини. Тож, ми вирішили навести приклади українських блондинок, на яких можна і навіть потрібно рівнятися.

Лілія Ребрик

Л
Лілія Ребрик

Українська телеведуча та актриса, яка своєю тяжкою працею зробила собі ім’я та зараз її поважає велика кількість українців, попри те, що Лілія блондинка. Ребрик люблять за її талант, який вона сама змогла розвинути та зробити з простого бажання бути відомою, справжній професіоналізм та підкорити серця народу.

Леся Нікітюк

Л
Леся Нікітюк

Улюблениця публіки, весела, талановита та успішна. Леся починала свою кар’єру з посади асистента зірок, носила каву, чай та просто виконувала різні доручення та прохання зірок. А тепер, Леся Нікітюк сама стала зіркою всеукраїнського масштабу і змогла спростувати міф про колір волосся.

Тіна Кароль

Т
Тіна Кароль

Поп-діва української естради, яка вважається однією з найуспішніших жінок серед українських жінок. Тіна стала відомою не тільки заради своєму таланту, а ще й завдяки своєму розуму та великому серцю. Кароль також має блондинистий колір волосся, однак її поважає весь світ.

Ольга Фреймут

О
Ольга Фреймут

Найгостріша на язик телеведуча, Фреймут має неабияку популярність в українському шоу-бізнесі. Вона дуже розумна та хитра, саме це й привело Олю до шаленого успіху на телебаченні. Ще одна успішна блондинка, яка спростувала міф та стала успішною і поважною особистістю.

Оля Полякова

О
Оля Полякова

Співачка, яку вважають королевою сцени, її голос може заворожити, а зовнішній вигляд не дозволяє відірвати погляд. Оля стала популярною завдяки своєму таланту, але скільки талантів не може вийти на такий рівень народної любові та поваги. Тож, співоча блондинка також довела, що колір волосся не грає ніякої ролі у побудові кар’єри.

Схожі статті