Марічка Падалко показала крихітну дитячу, де поселила всіх своїх дітей: сплять буквально під столом

Ведучих телеканалу "1+1" вважають майже небожителями. Та чи дійсно кумири мільйонів купаються у золоті? Дізнайтеся, чому діти Марічки Падалко ділять вдома одну кімнатку та як виглядає далеко не палацовий інтер'єр.

Марічка Падалко стала мамою у вельми свідомому віці. З першим чоловіком цілих 15 років у неї не виходило завести діток. Проте, Всевишній, як знав, що справжньою половинкою для ведучої стане Єгор Соболєв, а з його появою у житті зірки, у неї буде все: дім — повна чаша, чимала родина та успіх у роботі.

Не всі погоджувалися на те, аби знаменитість виходила заміж за цього журналіста. Наприклад, батьки популярної брюнетки не хотіли, аби вона полишила свого колишнього обранця. Намовляли, наче їй не потрібен коханий, який вже мав стосунки та завів у них дитину.

Як виглядає жінка, у якої Падалко відбила чоловіка
Марічка Падалко показала крихітну дитячу, де поселила всіх своїх дітей

Проте, сила любові перевершила всі слова мами і тата зірки. У шлюбі з Єгором Марічка народила трійко діток: синочок і дві донечки. На своїй сторінці в Інстаграмі вона показала, як виглядає кімната малюків. Виявляється, там дуже нестандартне планування. Унизу стоять ліжечка, а у другій половині кімнати, на подіумі красується стіл для навчання та творчості. Падалко дуже полюбляє таке дизайнерське рішення.

Цікаво, що своїх нащадків зірка привчає до скромності. Братик ділить кімнату з сестричками й всі малюки розуміють, що батьки їх люблять однаково. До речі, психологи кажуть, що таке сусідство не є шкідливим. Діти навпаки почуваються більше у безпеці та вчаться взаємодіяти один з одним.

Марічка Падалко показала крихітну дитячу, де поселила всіх своїх дітей

Крім цього, Падалко не балує своїх крихіток дорогезними курортами. Вона обирає активний відпочинок у рідній Україні та показує родині найпишніші красоти нашої держави.

Нагадаємо, що Єгор Соболєв на початку війни пішов боронити Київщину. Так і лишився у ЗСУ. Марічка сама ж була у столиці, адже через роботу не змогла поїхати за дітками в евакуацію. Нині всі чекають на повернення тата з фронту. Побажаємо ж цій родині нарешті зібратися разом.

Схожі статті