Дмитро Гордон ледь не отримав на горіхи прямо під своїм офісом: вийшов “сам на сам” з міцними здоровилами

Дмитро Гордон — один з найінтелігентніший журналістів України. Проте, нещодавно його побачили не у дуже виграшному світі. Дізнайтеся, що сталося на вулиці біля офісу знаменитості та хто прийшов з кулаками до нього.

Дмитро Гордон. Герой цього матеріалу — популярний журналіст сучасності. Він вивідував таємниці зірок, ще до того, як формат годинних інтерв’ю став топовим у мережі. Спілкувався зірковий чоловік і з молодіжними кумирами, і з політиками, артистами, ведучими. Кожну особистість вдавалося розкрити з нового боку.

А ось про себе пан Гордон не любить багато говорити. На екрані він — бездоганний інтелігент, який вражає ерудованістю. Та, як виявилося, за себе також може постояти. Нещодавно Телеграм-канали почали активно публікувати кадри, де чоловік, схожий на знаменитого телеведучого, приймає позу оборони і готується розкидати у різні боки молодиків.

Дмитро Гордон ледь не отримав на горіхи

За дивним збігом обставин сталося все ще й біля редакції, де головує Дмитро. Втім, сам зірковий чоловік ані словом не обмовився про цю подію на сторінках своїх блогів. Деінде спливають коментарі прихильників про те, що це можуть бути зйомки для Youtube каналу знаменитості.

Що відомо про особисте життя Дмитра Гордона?

Окрім журналістської діяльності, інтерв’юер зумів побудувати і міцну родину. Його обраницею стала талановита редакторка “Шустер LIVE” Олеся Бацман. Чорноброва красуня подарувала коханому трьох діток. Наймолодша донечка народилася у 2019-му році.

Дмитро Гордон хизується татуюванням прихильниці
Дмитро Гордон ледь не отримав на горіхи

Цікаво, що взагалі Дмитра можна назвати багатодітним батьком. У шлюбі з першою дружиною Оленою Сербіною у нього народилося трійко синів та одна дівчинка. Про своїх дітей популярний татко розповідає мало. Відомо тільки, що найстарші хлопці мають хист до творчості: один захоплюється фотографією, а другий обожнює музику та пише композиції.

Нагадаємо, що окрім медійної діяльності, Гордон захоплюється написанням книжок. У планах зірки було видати 58 книжок та після цього припинити письменницьку діяльність.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.