Ані Лорак втекла з росії? Після скандального повернення роздобрілу зірку засвітили в іншому кінці планети

Відома російська співачка українського походження Ані Лорак знову сколихнула мережу черговим зникненням. На цей раз співачку помітили на іншому континенті.

Після початку повномасштабної війни Ані Лорак зникла з інформаційного простору на півроку. Співачка забрала свою дочку та поїхала з російської федерації майже одразу. Та надовго її не вистачило. Після декількох скандальних новин про артистку, вона з’явилася в москві, заявивши про те, що “діва повернулася”.

Ані Лорак засвітилася в іншому кінці планети

Мовчунка Лорак написала лист розкаяння
Ані Лорак засвітилася в іншому кінці планети

Звісно, даний вчинок спричинив ще більшої скандал, у відповідь на який Ані Лорак склала лист-звернення до своїх фанатів. У ньому співачка розповіла про свого загиблого брата, а також пояснила свою аполітичність. Мовляв, мріє тішити музикою, а не розбиратися в політиці.

І хоча фанати сподівалися, що зірка затримується в російській федерації надовго, нещодавно стало відомо, куди ж знову зникла “аполітична” Кароліна. Так, співачка засвітилася на приватному заході в Австралії. Про це повідомляє російський ресурс 7дней.

Ані Лорак засвітилася в іншому кінці планети

Для кого саме виступала артистка достовірно невідомо. Втім, вона ще раз засвітила свої нові форми. Фанати вже не раз помічали, що  Ані Лорак наче набрала достатньо велику кількість зайвих кілограмів. І новий корпоратив лише підтвердив ці чутки.

Судячи з усього, її дочка Софія досі залишається разом з батьком Муратом та його нареченою Лілією.

Нагадуємо, раніше повідомляли про те, що на Ані Лорак подали до суду російській федерації за скасовані концерти. Нібито співачка вкрала гроші у росіян. На тлі певних фінансових втрат, подейкують, її покинув і коханець Єгор Гліб. Де саме ховалася артистка невідомо, але деякі ЗМІ повідомляли про те, що Ані Лорак перебувала на батьківщині свого колишнього чоловіка.

Схожі статті