Фото розтовстілої Анастасії Заворотнюк розбурхало мережу: “Настусю, тримайся!”

Знімок в фан-групі акторки Анастасії Заворотнюк викликав хвилю коментарів від підписників.

Світлина «прекрасної няні» Анастасії Заворотнюк, яка вже довгий час хворіє на рак, викликала активне обговорення шанувальників.

Фото популярної акторки з’явивилося на фан-сторінці Анастасії в Instagram.

На світлині акторка мило посміхається. Вона позує в простому одязі – сірому гольфі і чорній куртці. Заворотнюк помітно погладшала, це видно по її обличчі. Настя без макіяжу і з чубчиком виглядає просто і мило.

Підписники Заворотнюк тепло сприйняли фото зірки і побажали її якнайшвидшого одужання.

«Настуню, тримайся», «Я бажаю вам добра і світла, ви сильна, ви зможете, одужуйте», «Настуся!!! Одужуйте швидше, чекаємо Вас на сцені і екранах!», «Ну гарненька все одно, аби здоровенька була, щастя їй», – написали шанувальники акторки.

https://www.instagram.com/p/CHA8z0Clmhi/

Нагадаємо, інформація про те, що у Анастасії Заворотнюк виявили рак, з’явилася в минулому році. В зірки розвинулася пухлина мозку. При цьому близькі люди артистки не заперечують, що вона хворіє, але жодних коментарів з цього приводу не дають. Нещодавно в ЗМІ з’явилася інформація, що зірку паралізувало, однак родичі і друзі Заворотнюк відмовилися будь-як це коментувати.

Анастасія Заворотнюк стала популярною завдяки ролі в телевізійному серіалі «Моя прекрасна няня», де зіграла сексуальну няню дітей багатого бізнесмена.

Крім цього, акторка грала в театрі, знімалася в фільмах «Код Апокаліпсиса», «Шекспіру і не снилося», «Неідеальна жінка», та інших. Жінка пробувала себе в ролі телеведучої і яскраво проявила себе в програмах «Танці з зірками», «Кухня для чайників», «Льодовиковий період».

Заворотнюк є мамою трьох дітей – Анни, Майкла та Міли, тому її одужання важливе не лише для фанатів.

Схожі статті