Лілія Ребрик показала свій розкішний маєток у дорогій деревині, золоті й мармурі: Камалія позаздрить

Популярна ведуча Лілія Ребрик проживає у затишному, заміському маєтку. Дізнайтесь, як зараз виглядає домівка знаменитості та чим займається сім'я зірки, коли збирається разом.

Кожна людина після важкого робочого дня прагне скоріше повернутися додому та відпочити. Тому важливо, щоб оселя була затишна, а інтер’єр — ненав’язливий. Артисти українського шоу-бізнесу не є виключенням. Вони щоденно знаходяться у в шаленому робочому ритмі та переживають багато стресових ситуацій. Тому знаменитості уважно ставляться до облаштунку власних домівок, щоб після виснажливих зйомок було куди повернутись та відпочити.

Лілія Ребрик і Діксі
Лілія Ребрик показала свій розкішний маєток

Популярна телеведуча та акторка, Лілія Ребрик, часто публікує на свою сторінку в Instagram контент, який був відзнятий у неї вдома. Подивившись профіль знаменитості можна уявити, як виглядає заміський маєток зірки.

Приватний будинок має достатньо велику територію та по всьому периметру зеленіє ідеально підстрижений газон, на якому часто грають доньки Лілії. У дворі знаходиться дерев’яна тераса, поряд з якою можна побачити невеличкий басейн.

Лілія Ребрик показала свій розкішний маєток

Влітку сім’я активно проводить відпочинок на власному подвір’ї. Рідні грають у бадмінтон, волейбол, бігають, стрибають та плавають.

Всередині помешкання переважає тепла та пастельна гама кольорів. Стіни та підлога світлі, через що кімнати здаються просторими та затишними. Ймовірно, що меблі виготовлялися на замовлення, тому що вони ідеально збігаються з плануванням дому.

Лілія Ребрик показала свій розкішний маєток

Оселя не переповнена зайвими елементами декору, але Лілія зі смаком обрала деталі, які доповнюють загальний інтер’єр: підвісний світильник, настінна картина у чорно-білому кольорі, білосніжні покривала.

Лілія Ребрик показала свій розкішний маєток

Кухня зірки також виповнена у ніжних кольорах та має панорамні вікна, з видом на двір, щоб під час сніданку чи обіду сім’я мала змогу насолоджуватись природою та проміннями сонця.

Нагадаємо, Лілія Ребрик з 2011 року одружена з хореографом, Андрієм Диким. Зіркова пара виховує двох доньок.

Схожі статті