Сергій Притула розповів, як виживає без роботи під час війни і скільки витрачає на ЗСУ: “До хорошого звикаєш”

Сергій Притула завжди був одним з найбільш високооплачуваних телеведучих України, але як і всі втратив роботу, тому, вперше розповів, на які кошти зараз живе та скільки витрачає на поміч армії.

Сергій Притула один з найулюбленіших ведучих України, який, останнім часом перекваліфікувався у волонтера та політичного діяча, але, як відомо, волонтери працюють на совість, а не за кошти, тому багатьох цікавить питання, на які кошти живе Притула в той час, коли телебачення майже не працює, лише новинний світ, а Сергій все життя працював у розважальному.

Притула завжди казав, що у нього є фінансова подушка, бо він економний і не витрачає більше, ніж заробляє. Та й у родині тратить дружина, а не Сергій. А от чи працює дружина ведучого, досі невідомо, тому, єдина відповідь ведучого про своє фінансове становище, це те, що він та його родина живе на кошти, які Сергій відкладав протягом всіх років роботи.

Як зараз заробляє Сергій Притула
Як зараз заробляє Сергій Притула

Тому, основного заробітку у Притули немає, але нещодавно йому запропонували долучитися до дубляжу нового мультфільму “Мавка”. Але це не перший дубляж в житті Сергія і гроші отримані коштом озвучки, він завжди витрачав на дітей, бо озвучував майже всі ролі у мультфільмах. Але зараз трішки інші часи, тому Притула розділив суму навпіл і половину витратив на поміч для реабілітаційного центру Маші Єфросиніної для дівчат, які постраждали морально, фізично і психологічно від російських окупантів.

Скільки коштів Притула витратив на допомогу українській армії?

Як зараз заробляє Сергій Притула
Як зараз заробляє Сергій Притула

До повномасштабної війни в Україні Сергій витрачав близько мільйона гривень на рік, але воєнний час вносить свої корективи в усі сфери життя, тому зараз сума допомоги сягає близько 600 тисяч гривень, які йдуть на допомогу постраждалим від воєнних злочинів російських агресорів та на допомогу Збройним Силам України.

Схожі статті