Катя Осадча показала всіх своїх дітей: як виглядає найменший синочок і чому його приховували від фанатів

Телеведуча Катерина Осадча показала підписникам світлину з молодшими синами. Дізнайтеся, як ладять між собою діти Юрія Горбунова коли подружжя подарує синам сестричку?

Улюблениця мільйонів українських телеглядачів та ведуча програми “Світське життя”, Катерина Осадча не тільки популярна артистка, а й багатодітна мама. Первісток зірки з’явився на світ, ще коли Осадча була 17-річною студенткою. Перший шлюб майбутньої знаменитості не протримався довго і вже через три роки журналістка розлучилася з чоловіком.

Після розриву стосунків молода жінка вирішила присвятити себе кар’єрі, отримати популярність та впізнаваність у світі шоу-бізнесу. Свої перші кроки на телебаченні Катя зробила, коли стала позаштатним кореспондентом Першого національного Українського телеканалу, де вже через пару років стала найяскравішою ведучою передачі про зірок “Світське життя”.

Катя Осадча розповіла про пологи
Катя Осадча показала всіх своїх дітей

Але не тільки ця програма принесла славу знаменитості. Осадча була ведучою відомого вокального шоу “Голос. Діти” та робота на цьому проєкті назавжди змінила життя зірки. Саме там артистка познайомилась з Юрієм Горбуновим. Знаменитості майже щоденно зустрічались та багато часу проводили разом на знімальному майданчику. Дружні стосунки колег поступово перетворилися в таємний, службовий роман. Подейкують, що під час відносин з Катериною, Горбунов ще не офіційно не розлучився з першою дружиною і саме кохання до ведучої стало остаточною причиною для розриву шлюбу.

Палке кохання зірок зростало та невдовзі дало свої результати — Осадча завагітніла та у 2017 пара пішла до РАГСу. Скоро ведуча чоловікові сина та молодята були на сьомому небі від щастя. Але щастя багато не буває та рік тому подружжя народили ще одну дитину.

Знаменитість довго не показувала малюків фанатам і фото з дітьми на сторінках у соціальних мережах — рідкість. Але нещодавно Катя опублікувала миле фото, як вона тендітно обіймає двох синочків. Шанувальники сподіваються, що скоро артисти народять й донечку, а самі зірки зізнаються, що теж про це давно мріють.

Нагадаємо, що старшому сину Катерини Осадчій нещодавно виповнилося 20 років.

Схожі статті