Монатік покинув дружину з дітьми і зізнався, як переживає розставання: “Вдома пустота. Немає дитячого сміху”

Дмитро Монатік вперше після початку повномасштабної війни завітав на велике інтерв'ю до Маші Єфросініної і розповів, чим займався останні 7 місяців.

24 лютого Дмитро Монатік разом зі своєю дружиною Іриною та двома синами знаходився в Барселоні. Родина на той момент відпочивала, але так само, як і українці була розбита новиною про війну.

Дмитро Монатік вперше розповів, як відволікається від розставання з сім’єю

Дмитро Монатік з дружиною та синами
Монатік покинув дружину з дітьми і зізнався, як переживає розставання

Нещодавно співак завітав на ексклюзивне інтерв’ю до Маші Єфросініної на шоу “Екзамен”, в якому зізнався, що не приїхав в Україну одразу тільки тому, що не міг покинути родину без грошей на існування та без організованого побуту.

“Я просто не міг залишити їх напризволяще в такий складний час. Довелося придушити чоловіче его і бути поруч із сім’єю, яка мене потребувала”, – зізнався співак Маші.

Але як тільки він був впевнений, що з його сім’єю нічого не станеться в Європі, покинув дружину та дітей і повернувся на Батьківщину. Увесь цей час артист активно давав концерти і збирав гроші на благочинність.

Також Дмитро розповів про свій моральний стан. Виконавець не приховує того факту, що думки, яких стало занадто багато через війну, не дають йому спокою та не дозволяють розслабитися. Зірка навіть намагався медитувати, але все дарма. Впоратися з тугою та болем допомагає малювання.

Монатік дуже здивував Машу Єфросініну цим зізнанням, але зрозумівши, що його дім пустий, і тишу в ньому заповнити нікому, артист взявся за пензлик.

“Вдома пустота. Немає дитячого сміху”, – розповів Дмитро.

Втім, тривалу розлуку інколи прикрашають зустрічі з родиною, адже час від часу Ірина разом з дітьми приїжджає на концерти свого чоловіка і підтримує його за кулісами. Відповідні публікації з’являлися на її особистій сторінці в соціальній мережі Instagram.

І хоча діти Дмитра знаходяться за кордоном, артист не приховує від них, що таке війна і говорить, що Даня та Платон прекрасно знають, що відбувається.

Схожі статті