У Олени Кравець з’явився молодий зять? 19-річна дочка зірки Марія засвітилася в Польщі з симпатичним хлопцем

Доросла дочка знаменитої гумористки Олени Кравець сколихнула мережу, з'явившись в Польщі разом з симпатичним парубком. Усі деталі в нашій статті.

У знаменитої артистки та гумористки Олени Кравець склалися вельми цікави стосунки з її дочкою. Коли Олена дізналася, що вона виношує двійнят, то родина прийняла рішення про переїзд старшої спадкоємиці.

Красуня Марія почала жити разом зі своєю подругою в одній квартирі. Житло належало батькам товаришки дівчини, і дорослі постійно відвідували дітей, щоб перевірити, як вони справляються з побутом. І хоча Олені спочатку було дуже важко та страшно за свою дитину, згодом вона зрозуміла, що цей дорогоцінний досвід став важливим для її спадкоємиці, адже вона стала свідомою та зрілою у досить юному віці.

Дочка Олени Кравець Марія засвітилася в Польщі з симпатичним хлопцем

Після початку повномасштабної війни в Україні Олена не евакуювалася за кордон, а залишилася на батьківщині. Зараз зірка активно гастролює та збирає гроші на допомогу українцям та захисникам. А от її старша дочка знаходиться в Польщі.

Дочка Олени Кравець Марія засвітилася в Польщі з симпатичним хлопцем

Нещодавно Марія оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram цікаві кадри з симпатичним молодиком, який може бути її бойфрендом. Статус своїх стосунків з хлопцем вона не розкрила, але підписники на особистій сторінці зірки підозрюють, що їхні взаємини дійсно носять романтичний характер.

Дочка Олени Кравець Марія засвітилася в Польщі з симпатичним хлопцем

Варто відмітити, що під час біженства для дітей багатьох зірок настав час купідона. Наприклад, дочка Лідії Таран Василина почала активно спілкуватися з хлопчиком, падчерка Потапа Наталія вийшла заміж за іноземця, а от Марія також інтригує кадрами з молодою людиною.

Варто відмітити, що хлопець доволі високий, симпатичний і інтелігентно одягнутий. Марія як завжди підкорює своїм стилем, адже вийшла на вулиці міста у тотал оверсайз.

Схожі статті