Після розставання з чоловіком мама Вєрки Сердючки Білоконь показала, з ким вона разом: це завжди був Данилко

Знаменита українська акторка та партнерка Андрія Данилка Інна Білоконь вразила мережу кадрами з ресторану. Чим зірка займається у розлуці з чоловіком?

Андрій Данилко та Інна Білоконь виявилися настільки вдалим дуетом, що вже понад 20 років їм приписують роман. І тим не менш, виконавиця ролі мами Вєрки Сердючки давно заміжня і реалізована, як матір.

Інна Білоконь і Андрій Данилко поцілувалися
Інна Білоконь показала, з ким вона разом

Але шлюб, в якому так довго перебуває зірка не здатен переконати фанатів у тому, що між Інною та Андрієм нічого немає. До мережі постійно потрапляють різноманітні кадри, на яких зірки цілуються, обіймаються і поводяться наче пара. Найскандальнішим з них був знімок з Флориди, який свого часу зробив Ель Кравчук. На ньому Андрій та Інна цілуються, як закохані.

Інна Білоконь показала, з ким вона разом

Після початку повномасштабної війни в Україні Андрій та Інна почали давати безкоштовні та благодійні концерти. Зокрема декілька разів Вєрка Сердючка та її мама з’явилися у київському метро.

А нещодавно стало відомо, що артисти починають гастролі Європою з метою зібрати кошти на допомогу Україні. Заради цього Інні довелося покинути свою родину. Втім, її чоловік Олег вже звик до постійних розлук через концертні тури, адже це далеко не перше їхнє розставання.

Інна Білоконь оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram фотографію, щоб показати, як проходять їхні робочі будні з Андрієм. У кадрі акторка та співак сидять вночі у ресторані, в якому майже немає відвідувачів. Обидва сидять в телефонах і, очевидно, чекають на страви.

Постає тільки питання, хто зробив дані знімки і був третьою людиною, яка залишилася поза кадром. До того ж, є висока імовірність, що фото було зроблено одразу після концерту, так як обидва були одягнуті в темно. А після початку повномасштабної війни Андрій Данилко та Інна почали виступати в чорному одязі.

Схожі статті