У мережі спливли фото вагітної Наталії Могилевської: Соломія Вітвіцька розповіла, чи можна довіряти знімкам

Тема вагітності Наталії Могилевської вже давно бентежить її прихильників. Дізнайтеся у матеріалі, які саме світлини дали поштовх до появи інформації про її цікавий стан та що говорять колеги знаменитості.

Прихильники Наталії Могилевської вже давно підозрюють зірку у цікавому стані вагітності. Не раз у мережі спливали світлини співачки з округлим животиком. Втім, знаменитість сама не коментує прийдешнє поповнення у родині.

Відомо, що потужним поштовхом до появи такої інформації про співачку стали світлини, які оприлюднили у газеті “Вісті”. Вони з’явилися навіть у сюжеті випуску “ТСН. Гламур”, де Соломія Вітвіцька повідала:

“Наталка Могилевська чекає первістка”

Тим не менш, ведуча “1+1” натякнула, що скоріше за все на фото таким є просто ракурс. Також зірка “плюсів” повідала: у мережі вже навіть “знайшовся” ймовірний батько дитини Наталії, але сама поп-діва не коментує.

У мережі спливли фото вагітної Наталії Могилевської

Що відомо про сімейний стан та справжніх дітей Наталії Могилевської?

Артистка була двічі офіційно заміжньою. Перший шлюб зірка уклала з бізнесменом Дмитром Чалим у 2004-му. Стосунки не складалися та подружжя розбіглося вже за рік. Втім, знаменитість без обручки довго не сиділа. У 2006-му вона зустріла Єгора Долініна. Теж бізнесмена. У чоловіка вже були діти, дочки, від першої дружини. Дівчатам Наталія стала дуже близькою.

У мережі спливли фото вагітної Наталії Могилевської

Всі фанати Могилевської повірили, що вона нарешті знайшла свою родину та свою половинку. Та у 2011-му співачка повідомила, що її серце знову стало вільним. Зі своїм обранцем вона вирішила порвати стосунки. Слід віддати належне: після розлучення зірка ні словом, ні фразою не намагалася зачепити свого колишнього, а тим паче не робила розрив відносин основою свого піару.

Нагадаємо, що Наталія Могилевська досі лишається в Україні, займається благодійними виступами та пробує себе у ролі акторки. Також знаменитість активно веде блог в Інстаграмі, але ще ніяк не натякнула фанатам про те, що зустріла гідного кавалера.

Схожі статті