Мурат Налчаджиоглу показав свою маму: як виглядає колишня свекруха Ані Лорак, на яку схожа їхня дочка Софія

Колишній чоловік Ані Лорак Мурат став вельми впізнаваною персоною в Україні, адже є успішним бізнесменом та медійною особистістю. Як виглядає матір турецького підприємця?

Ані Лорак та Мурат Налчаджиоглу розлучилися 4 роки тому. Офіційносу розриву передувало розтавання довжиною у 2 роки. 2016-го стало відомо, що турецький бізнесмен був невірним українській співачці, а кадри, які свідчили про це потрапили у мережу.

Від цього шлюбу у артистки та підприємця залишилася спільна дочка Софія. Зовнішність дівчинки одразу ж говорить про її турецькі корені — Софія більше схожа на свого батька, ніж на матір.

Мурат Налчаджиоглу показав свою маму

Донька Ані Лорак Софія Налчаджиоглу не дає матері забути батька і росте копією Мурата
Мурат Налчаджиоглу показав свою маму

Але нещодавно фанати артистки отримали відповіді на свої запитання. Виявляється, спадкоємиця Ані Лорак успадкувала красу від своєї бабусі, адже є її копією.

Мурат оприлюднив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram фотографію матері, коли вона була зовсім маленькою. Софія та її бабуся настільки схожі, що у це важко повірити.

Варто відмітити, що донька Ані Лорак під час повномасштабної війни в Україні рушила саме до Туреччини. Де знаходилася зіркова мама достовірно невідомо. Втім, Софія вперше на такий довгий час залишалася у родичів. Мурат разом зі своєю нареченою Лілією то виїжджав з України то повертався до своєї квартири в Києві. Тим не менш, свою дочку він з собою не брав, боючись за її безпеку.

Вельми цікаво, чи володіє Софія турецькою мовою, адже спілкуються не тільки зі своїм батьком, але з бабусею та тітками. Мурат жодного разу не показував, як дочка Ані Лорак розмовляє у турецькомовному середовищі. Однак, немає сумнівів, що цієї весни в неї була прекрасна можливість підтягнути свій рівень володіння рідною мовою власного батька.

Схожі статті