Еллерт втрачає своє кохання: екс-холостячка Ксенія Мішина показала розкішний букет та розповіла, від кого він

Відома українська акторка Ксенія Мішина через рік після розставання з Олександром Еллертом заінтригувала мережу новиною про квіти від невідомого.

Минулого літа стало відомо про розставання Ксенії Мішиної та Олександра Еллерта. Шанувальники були вражені новиною, але сподівалися, що пара все ж таки вирішить свої проблеми та знову зійдеться. Такі самі сподівання плекав і гуморист, який говорив на всю країну про своє бажання зійтися з акторкою, а також наміри завоювати її довіру та серце.

Втім, пройшов рік, а колишні лише віддаляються одне від одного. На даний момент Олександр знаходиться в Сполучених Штатах Америки, куди емігрував декілька місяців тому. Тим часом Ксенія Мішина разом з сином Платоном проживають у новій квартирі, яку зірка придбала декілька років тому в Києві.

Ксенія Мішина заінтригувала мережу букетом, який отримала не від Еллерта

На особистій сторінці в соціальній мережі Instagram Ксенія заінтригувала фанатів новиною про те, що зранку їй хтось надіслав розкішні квіти. Вона показала букет і заявила, що це дуже приємно отримувати вранці такі подарунки та знаки уваги. Судячи з усього, Ксенія розраховувала, що це зробив саме чоловік. Тому їй вдалося заінтригувати свою публіку.

Ксенія Мішина заінтригувала мережу букетом, який отримала не від Еллерта

Але згодом з’ясувалося, що це зробила для знаменитості шанувальниця. Також до прекрасної квіткової композиції були додані записка зі словами, які Ксенія також неабияк вподобала.

Нагадуємо, що Ксенія та Олександр познайомилися та розпочали свої стосунки під час зйомок романтичного реаліті-шоу “Холостячка”. Навесні минулого року шанувальники помітили, що зірки проходять через кризу в стосунках і навіть запідозрили розставання, так як Ксенія видалила всі спільні фотографії з коміком. Через декілька місяців стало відомо про остаточний розрив.

Схожі статті