37-річна Тіна Кароль кардинально схудла та вразила молодіжним стилем: заради кого поп-діва міняє зовнішність

Тіна Кароль завжди вміла вразити своєю красою та силою характеру, але нові зовнішні зміни співачки просто ошелешили шанувальників, невже Тіна закохалась і вирішила піти на кардинальні зміни.

Нещодавно шанувальники Тіни Кароль помітили, що жінка дуже схудла і тепер виглядає років на 10 молодшою. Співачці дуже личать такі перевтілення. Щоправда, дехто почав переживати, що Тіна хворіє і тому так швидко позбавилася кілограмів. Проте ніколи й ніхто не вважав, що у Кароль є зайва вага, навпаки це її прикрашало. Певно артистка захотіла кардинальних змін і тому вирішила почати з фігури.

По активності Тіни у нових фотозйомках, одразу стає зрозуміло, що жінка дуже задоволена тим, як виглядає її тіло зараз. у Минулому місяці співачка погодилась взяти участь у зйомці у відвертих  сукнях для Vogue у Китаї. Яскраві образи настільки приголомшили шанувальників поп-діви, що деяким навіть було мало цих фотографій.

Т
Тіна Кароль вразила новим образом

Та артистка встигає продемонструвати не тільки професійні кадри у модних образах, а ще й фотографіями у молодіжному стилі з власного архіву. Так, Кароль у своєму телеграм-каналі продемонструвала майже тінейджерський стиль, широкі штани, короткий кроп-топ, яскраві кросівки, поясна сумка та бейсболка. Такою Тіну ще не бачили, бо звикли до її класичних образів.

Н
Новий образ Тіни Кароль

Проте дуже помітно, яке задоволення їй самій приносять такі зміни. Можливо Кароль справді закохана і намагається експериментувати зі стилями, щоб зрозуміти, чи комфортно їй бути одягненою в молодіжні речі. І найчарівніше те, що 37-річній Тіні личать ці такі речі, це балансує з її силою характеру та вогником всередині. Але вже цікаво, яким вбранням Кароль буде вражати далі й чи побачимо ми Тіну у звичній класиці.

Схожі статті