Зірка “Жіночого кварталу” Ірина Сопонару розповіла про довгоочікуване поповнення у родині: “Я стала мамою”

Ірина Сопонару підкорила всіх українських глядачів харизмою і талантом. Нещодавно в інтерв'ю Аліні Доротюк вона розкрилася із зовсім іншого боку. Гумористка розповіла багато про особисте та не забула згадати про поповнення у родині.

Українська акторка та зірка “Жіночого кварталу” Ірина Сопонару приголомшила всіх одкровенням про поповнення у родині. Вивідати у знаменитості все вдалося Аліні Доротюк, яка славиться гучними інтерв’ю зі мастодонтами естради та популярними особистостями шоу-бізнесу.

Журналістка не тягнула із головними запитаннями та попросила розповісти гумористку про те, хто ж таки з’явився у її родині.

“Я стала мамою!”, — з усмішкою розповідає Ірина.

Ірина Сопонару розповіла про довгоочікуване поповнення у родині

Ці слова здивували Аліну, адже вона давно стежить за творчим шляхом та особистим життям Сопонару і ніде навіть не помічала натяку на цікавий стан знаменитості. Більше того, на розмову акторка прийшла свіжою та підтягнутою. Проте, журналістка помітила, що коли зірка була у Британії, вона дуже рідко ділилася світлинами.

“Мабуть, не хотіла свою вагітність афішувати”, — поділилася своїм ходом думок інтерв’юерка та пояснила, чому повірила у те, що Іра при надії.

Гумористка повідала, що і дійсно у неї з’явився хлопчик. Проте, це котик. У пухнастика непроста історія: він з Маріуполя і лишився своєї родини. Сопонару одразу, як побачила звірятко, зрозуміла, що це її киця. Звати його — Маффін.

Ірина Сопонару розповіла про довгоочікуване поповнення у родині

Та можливо, дуже скоро акторку чекає і справжнє поповнення у сім’ї. Вона має серйозні стосунки з хлопцем з Британії. Його звати Ріс. Він сильно переймається, що Батьківщина його коханої нині у стані війни. Для Ірини підтримка милого — найважливіше. Зірка вже познайомилася з потенційною свекрухою та золовкою.

Нагадаємо, що до того, як стали акторкою “Жіночого кварталу”, Сопонару брала участь у проєкті “Ліга Сміху”. Там вона зарекомендувала себе, як талановиту гумористку та харизматичну дівчину. Зовсім не дивно, що дуже швидко її почали запрошувати і в інші крупні проєкти.

Схожі статті