Що відомо про законного чоловіка Олі Цибульської: зріст, як виглядає та коли почав займатися політикою

Стало відомо, як насправді виглядає рідний батько сина Олі Цибульської. Співачка нарешті зізнавалась, ким працює чоловік та чому вона ховала його від публіки так багато років.

Ніщо не викликає більшого інтересу, ніж секрети. Особливо, якщо це таємниці знаменитих людей. Фанатам завжди цікаві подробиці особистого життя зірок, їх стосунки та розлучення. Деякі артисти не хочуть показувати публіці свою сім’ю, оберігаючи їх від обговорень у ЗМІ та соціальних мережах.

Українська співачка Оля Цибульська довгий час не показувала шанувальникам свого чоловіка. Протягом багатьох років зірка тримала інтригу, як насправді виглядає рідний батько її сина. Виконавиця пояснювала це тим, що він не публічна людина та не шукає уваги від фанатів своєї зіркової дружини. У одному з випусків “Сніданку з 1+1” Цибульська розповіла правду, чому мало хто бачив її благовірного.

“Я його не ховала весь цей час. Він сам ховався. Я не накривала його рушником і не відбігала від нього на вулиці, коли люди підходили фоткатись. Сергій не публічний і для нього це стрес. Ми звикли, що нас фотографують, а для нього це кожного разу випробовування”, — зауважила Оля.

Оля Цибульська розповіла у сльозах про втрату
Що відомо про законного чоловіка Олі Цибульської

Також співачка прокоментувала, як її чоловік ставився до чуток про роман Олі з Дзідзьо. Цибульська каже, що її відносини з коханим тривають вже близько двадцяти років і за цей час вони навчилися довіряти один одному. Сергій розуміє, що плітки та чоловіча увага — невід’ємна частина професії його коханої та з цим треба звикнутись.

Сам Сергій за професією бізнесмен. Він займається сімейною справою, яка пов’язана з виробництвом молочної продукції. Зараз сім’я живе лише на прибуток голови сімейства, оскільки гастролі зірок призупинені через бойові дії в Україні та співачка не може займатися своєю професійною діяльністю. Відомо, що раніше чоловік зірки займався політикою та був депутатом Радивилівської міської ради у Ровенській області.

Що відомо про законного чоловіка Олі Цибульської

Нагадаємо, що Оля Цибульська та Сергій Грисюк мають 7-річного сина, на ім’я Нестор.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".