Вже не наречена: обраниця Мурата Налчаджиоглу у білому костюмі засвітила обручку та показала головне (ФОТО)

Екс-чоловік Ані Лорак знову знайшов своє кохання. Обраниця геть не схожа на його колишню і вже хизується красивою обручкою у білому костюмі. Дізнайтеся, чи дійсно пара вирішила зіграти весілля у непрості часи.

Нова кохана Мурата Налчаджиоглу не лишила нікого з його прихильників байдужим. Вона — абсолютно не схожа на жодну зі своїх “попередниць”, а у певних сферах навіть переганяє Ані Лорак.

Нещодавно закохана дівчина показала фото з обручкою у білому костюмі. Видно, що дуже масивна та недешева каблучка прикрашає її тендітну руку. Поруч її обіймає турецький красень, за поглядом його видно, що нарешті він знайшов свою половинку.

Допис набрав майже тисячу вподобайок, а у коментарях пару осипали компліментами:

  • “Я бажаю вам безмежного щастя!”
  • “Чудова пара. Приємно на вас дивитися”
  • “Супер пара”
  • “Солодка парочка”

До речі, нова кохана Мурата також українка. Пара переживає війну разом нині, а Налчаджиоглу не приховує того, що всім серцем підтримує нашу державу. Він вважає країну під жовто-синім стягом ледь не другою Батьківщиною, адже прожив тут чимало років та зміг знайти свій шлях розвитку у бізнесі. Чимало часу популярний чоловік провів у столиці та неодноразово їздив у Карпати відпочивати.

Колишній чоловік Лорак Мурат відвідав Україну
Обраниця Мурата Налчаджиоглу у білому костюмі засвітила обручку

А ось, чи спілкується нині з Ані Лорак — велике питання. До війни поп-діва розповідала, що не стала обривати зв’язки з колишнім та навіть зустрічала дитячі свята своєї дочки Софії разом з ним. Робила це, звісно, не для себе. Втім, після 24-го лютого артистка вирішила зникнути з медійного простору та перестала виходити у мережу з новинами особистого життя.

Ходили чутки, наче чоловік співачки забрав до себе їхню спільну дитину, але жодна зі сторін цю інформацію не підтверджувала. До речі, у Лілії, нової коханої Мурата, є донька від колишніх стосунків.

Нагадаємо, що більше про життя Ані Лорак, її розлучення та кардинальну зміну стилю життя ви можете дізнатися у відео наших партнерів “Одна минута”:

 

 

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".