Оля Мартиновська з “МастерШеф” засвітилася поруч з поп-дівою Тіною Кароль: зустрілися в Америці (ФОТО)

З самого початку війни Оля Мартиновська почала їздити по різних країнах разом з Володимиром Ярославським та влаштовувати благодійні вечері. Але й через це нарвалась на критику.

Мартиновська почала свій кулінарний шлях з проєкту “МастерШеф”, спочатку Оля була звичайною учасницею, як і усі інші, потім стала прориватися у лідери та врешті решт стала переможницею свого сезону. На досягнутому жінка не зупинилась і вирішила підвищити свою кваліфікацію навчанням у найкращій кулінарній школі Франції. Це взагалі стало для Ольги подарунком долі.

Мартиновська будувала свою кар’єру кухаря дуже успішно й отримала пропозицію стати третьою суддею у шоу “МастерШеф”. Звісно це стало великою несподіванкою для Мартиновської, але вона гідно носить це звання й ввічливо ставиться до учасників, адже пам’ятає себе на цьому шляху.

А зараз Ольга була вимушена відмовитися від життя і роботи в Україні через напад росії, тому, дівчина разом з донькою переїхала до Франції де мала багато проблем з житлом та роботою. Річ в тому, що Оля пів року не могла знайти собі місце роботи за фахом. А сидіти склавши руки, вона не могла. Тому Мартиновська та Ярославський організували свій благодійний проєкт за кордоном.

Вони почали проводили благодійні вечері в гарних ресторанах з якісною їжею. Це обходиться кухарям не дешево, але їм допомогами волонтери у кожній країні, з організацією, локацією та продуктами. Таким чином Володя з Олею змогли вже назбирати великі суми грошей, які відправляють в Україну на допомогу. Та це не позбавляє їх чути критику на свою адресу.

О
Оля Мартиновська відповіла на критику

Нещодавно Оля лояльно відповіла на критику хейтерів щодо її благодійності. Оля сказала, що все робить по совісті й навіть думати не хоче про те, що говорять за її спиною. І насправді це правильна позиція. Також на останній благодійній вечері до заходу приєдналася Тіна Кароль та заспівала. Це також викликало хвилю критики, але Ольга вступилася й за Тіну та ще й окремим постом, а це вартує уваги.

Схожі статті