Дружина Бєднякова показала новонародженого синочка та зізналась, як проходять її самотні будні з двома дітьми

У відомого телеведучого Андрія Бєднякова нещодавно народився син, ім'я якого поки не було оголошено. Але фотографіями молоді батьки встигли похизуватись.

Минулого тижня родина Андрія Бєднякова поповнилась і вирівнялась у кількості дівчат і хлопців.Тепер ведучий батько принцеси та справжнього козака. Звісно, проблема в тому, що дружина народила в іншій країні й сам молодий батько не образу зможе побачити малюка. Але на щастя, є інтернет і відео-зв’язок. Зрозуміло, що це не можна порівнювати, але знаючи нашу ситуацію і це дуже добре.

Настя, як людина з тонким почуттям гумору, не просто виклала фото з милим підписом, а ще й змогла лаконічно відповісти на всі питання щодо того, чи не важко їй:

“На першому фото щасливе немовля, на другому щаслива мама ахєріває. Це відповідь на всі ваші питання одразу” – зауважила Коротка.

Тож поки що родина Бєднякових знаходиться на відстані один від одного. Настя з двома дітьми у США, а от Андрій робить все можливе на своєму волонтерському фронті та намагається підтримувати дружину на відстані так сильно, як це можливо у їх ситуації.

Насправді ж, це дуже складна ситуація, сидіти в іншій країні та не мати змогу підтримати свою дружину фізично і не побачити, як народжується твоя кровинка. Але ж всі чудово розуміють ситуацію і тому, на диво, велика кількість хейтерів не чіпає родину Беднякова і не піддається емоціям. Навпаки багатьом цікаво, як звати малюка чи на кого він схожий.

І навіть, ніхто не став писати гидкі коментарі щодо того, що Коротка народжувала в Америці, а не в Україні під літаючими дронами й ракетами. Але головне питання, на кого схожий маленький козак, поки невідомо, але звісно кожен з батьків потягне ковдру на себе.

Схожі статті