Влад Яма більше не повернеться до України? Хореограф не втримав свій секрет: “Назад не збираємося”

Знаменитий український хореограф Влад Яма після початку повномасштабної війни в Україні евакуювався разом зі своєю родиною до Сполучених Штатів Америки.

Після початку повномасштабної війни в Україні знаменитий хореограф Влад Яма зник з інформаційного простору. Знаменитість був одним з небагатьох вітчизняних зірок-чоловіків, з якими аудиторія втратила тісний зв’язок через війною.

На його особистій сторінці в соціальній мережі Instagram з’являлися публікації, але жодної інформації про своє місцезнаходження та діяльність Влад не видавав. Це була нестандартна для нього модель поведінки, адже до нападу російської федерації Влад був досить відкритим і постійно показував, як проходять його будні.

Влад Яма не втримав свій секрет

Але найуважніші користувачі одразу ж зрозуміли, що Влад знаходиться в Сполучених Штатах Америки, і перевірити цей факт було досить просто: достатньо було подивитися на місцеположення його акаунту в Інстаграм.

Куди зник з України Влад Яма
Влад Яма не втримав свій секрет

Через декілька місяців Влад все ж таки дав ексклюзивне інтерв’ю, в якому зізнався, що дійсно перебрався за океан. Знаменитість підкреслив, що виїхав до того, як чоловікам заборонили виїзд з України.

Влад Яма осоромився і показав свою ганьбу публічно
Влад Яма не втримав свій секрет

Зараз зірка активно займається благочинністю та влаштовує заходи, на яких збирає кошти для України. Але далеко не всім користувачам мережі подобається даний формат діяльності зірки. Зокрема хейтери активно написують йому в коментарях та закликають повернутися додому.

Влад Яма не втримав свій секрет

Інші ж задають питання. Мовляв, чи збирається зіркова родина взагалі повертатися на батьківщину або залишиться в Сполучених Штатах, як колись мріяла?

Хореограф на подібні закиди не відповідає, але і розповісти, коли опиниться вдома також не поспішає. Однак, нещодавно дружина Анатолій Анатоліча натякнула, що дуже скоро вони побачаться або у Флориді, або ж в Києві.

Схожі статті