Чия коханка Ксенія Мішина: хто возив холостячку у Домінікану, облаштував житло і подарував білосніжний Jaguar

Популярна акторка Ксенія Мішина ніколи не приховує свого статусу та надбань. Відомо, що у зірки є елітне авто, а ще вона не відмовляла собі у подорожах до війни. Дізнайтеся, чи досягла знаменитість всього сама або знайшла впливового спонсора.

Ксенія Мішина стала справжньою народною улюбленицею за дуже короткий термін. Артистка дуже гарно зарекомендувала себе у проєкті “Танці з зірками” і, звісно, засяяла у “Холостячці”. Видно, що така знаменитість любить розкіш та не відмовляє собі у задоволеннях.

Відомо, що містом акторка переміщується з комфортом. У неї є елітна автівка марки Jaguar, виконана у білому і зі шкіряним салоном у кремовому кольорі. На офіційному сайті, який продає такі машини в Україні, можна дізнатися, що ціни на моделі стартують від пів мільйона гривень.

Чия коханка Ксенія Мішина

Також неодноразово у сторіз з’являлися розкішні апартаменти знаменитості, де видно, що попрацювала рука дизайнера. Є, звісно, там і куточок для медитації, адже Ксенія постійно іде шляхом духовного розвитку та робить різні практики. Відомо, що її житловий комплекс розташовано на Лівому березі Києва, який активно модернізується та забудовується. Вважається, що дуже престижно мати там квартиру. Виявляється, 4-кімнатне диво зірка придбала ще до війни. Дуже переживала, що її житло не добудують, але все отримало щасливий кінець.

Ксенія Мішина розповіла, як возз'єдналася з Еллетом
Чия коханка Ксенія Мішина

А поки власна оселя була лише мрією, Мішина активно подорожувала разом із сином. Була навіть у Домініканській республіці, яка вважається елітним курортом. Там вона побувала разом з Олександром Еллертом та його дочкою.

Втім, акторка активно доводить, що всі ці блага заробила своєю чесною працею. Вона плідно працювала у проєкті “Україна має талант”, знімалася у кіно та серіалах. До речі, на “Холостячку” її покликали, бо команда побачила її міцний вольовий характер, який зможе подолати все.

Нагадаємо, що нині Ксенія знову проводить дні на самоті, адже після розриву з Еллертом, вона так і не зустріла ще обранця.

Схожі статті