Тіна Кароль вийшла у світ зі статним красенем в окулярах: один в один її покійний чоловік Євген Огір (ФОТО)

[minyta-subtitle]

Тіна Кароль одинакує з 2013-го року, проте, той факт, що співачка неодружена, ніколи не зупиняв прихильників підозрювати її у нових і нових романах. Та нині увага фанатів прикута зовсім до іншої теми, а саме сина знаменитості.

Нещодавно поп-діва показала підрослого Веніаміна на своєму каналі у популярній мережі Телеграм. Разом з юнаком вона відвідала штаб-квартиру ООН, що знаходиться у США. Видно, як він змужнів та зміцнів. Хлопець взагалі тепер не схожий на того маленького білявого карапуза, якому мама з щемливим серцем тремтячим голосом розповідала, що сталося з його татком.

Неможливо не помітити, що Веня стає з кожним роком все більш схожим на свого покійного батька. Щоправда, Євген не носив окулярів та не міг похизуватися такою пишною шевелюрою.

Тіна Кароль вийшла у світ зі статним красенем

Відомо, що свого сина Тіна відправила у Британію, коли не стало чоловіка. Поп-діва переживала, як там за кордоном буде її малюк. Втім, набралася сил і терпіння та почала відпускати його у доросле життя. Цього року Огір-молодший вразив всіх. Поки мама, на початку війни, активно займалася громадською діяльністю, він подався у волонтери та опікувався дітками з України, які разом з батьками. Нині ж навчання повністю захопило хлопця.

Тіна Кароль вийшла у світ зі статним красенем

Нагадаємо, що Кароль досі мріє народити донечку. Вона не знає, як і коли це вдасться зробити, адже нині відомо, що пари вона не має. Веніамін дуже ревнує маму до ще ненародженої сестрички, але Тіна запевняє, що, коли на світ таки з’явиться крихітка, у її родині буде повний лад.

Більше про те, які стосунки знаменита мама побудувала зі своїм сином, чи згадують вони батька та чи хоче дитина зірки повернутися в Україну — дізнайтеся у відео наших партнерів “Одна минута” і не забудьте підписатися на канал.

Схожі статті