Домробітниця Алли Пугачової розкрила неочікувану правду про шлюб з Максимом Галкіним: “Заслужила”

Протягом всього подружнього життя Пугачової та Галкіна, вони чують не дуже приємні коментарі щодо свого різновікового кохання. І насправді, ніхто не знає, як складаються їх відносини, а от домробітниця розповіла, як є насправді.

Людмила вже тривалий час працює у замку Примадонни, саме тому бачить, чує та знає все, що там відбувається. Отже, почнемо з того, що стосунки Максима та Алли почалися ще у 90-ті,аде вони не одразу стали романтичними. Спочатку примадонна з Галкіним стали колегами, потім друзями, а потім все закрутилася як у кіно, швидко, неочікувано та божевільно.

Насправді немає нічого дивного  в тому, що юного Максима потягнуло на жінку, яка старша за нього. Це зустрічається дуже часто у нашому світі й по логіці, вже не повинно нікого дивувати чи хвилювати. Але досі прихильники творчості Алли та Максима, не вірять, що цей шлюб був створений  дійсно через кохання один до одного, а не через якусь вигоду зі сторони гумориста.

Д
Домробітниця Пугачоіої розсекретила справжні відносини у шлюбі з Галкіним

Тож, хто насправді знає всі факти краще за інших, так це домашній персонал, який працює роками у таких розкішних будинках та має повну довіру від зіркових господарів. Так, одного разу домогосподарка примадонни неочікувано вийшла на особисту розмову, щодо реальних стосунків подружжя.

А
Архівне фото Пугачової та Галкіна

Домробітниця зазначила, що всі здогадки та плітки щодо зіркової пари – це повна маячня. Адже Максим дійсно дуже кохає Пугачову і дуже ніжно проявляє до неї свої почуття.Тому Алла дуже щаслива у цих стосунках і вік немає ніякого значення.

“Він так піклується про неї, приділяє їй багато часу, любить по-справжньому, так, усі роки я бачу дійсність почуттів. І знаєте, вони взаємні” – розповіла Людмила.

Також домогосподарка не оминула у розповіді й дітей подружжя Ліду та Гарі. Жінка сказала, що діти ростуть дуже розумними, а Ліза ще й хитрою.

“Вони слухняні й дуже творчі. Люблять проводити час разом з батьками, бо отримують від них максимальне тепло та любов”.

Тож, усі чутки щодо вигідного шлюбу Галкіна та Пугачової, можна сміливо забувати, адже людина, яка спостерігає за ними майже все їх подружнє життя, спростувала всі плітки.

Схожі статті