Юля Зайка ошелешила своїм наміром покинути загадкового іноземця: невже Заливако доклав руку до справи?

Юля Бельченко, більш відома, як Зайка, вже кілька місяців приховує свого хлопця-іноземця, який дарує їй подарунки та жіноче щастя. Але попри це дівчина натякнула на розлуку.

Юля намагалась знайти щастя на шоу “Холостяк”, де головним героєм постав Михайло Заливако, який неоднозначно давай зрозуміти дівчині, що вона для нього щось означає. Але Міша принаймні міг сказати прямо про свої почуття та потяг до Юлі, а ось сама Зайка завжди обирала відмовчатися, ніж сказати щось про почуття.

Насправді вся країна бачила, що вогник всередині обох завалився ще з першого побачення, де Юля була відкритою та сміливою, поки не закохалася і не почала соромитись. Ця учасниця точно запам’яталась глядачам та самому холостяку, адже її поведінка була дивною настільки, що Заливако одного разу вирішив попрощатися з нею, але не остаточно, чоловік хотів достукатись до Юлі, щоб вона розповіла про почуття, але це не допомогло і навіть після повернення героїні на фінал, не змогло додати їй сміливості. Тому обраницею стала інша.

Ю
Юля Зайка готується до розлуки з таємним хлопцем

Зайка довго відходила від такого болю, але все минає. Тому вже кілька місяців вона демонструє щастя в соціальній мережі instagram, з якимось загадковим іноземцем. Ні імені, ні обличчя Юля не розсекречує. Але відомо, що знайомство відбулося в той час, коли дівчина перебувала за кордоном, заради своєї безпеки, поки в Україні йде повномасштабна війна з боку росії.

Дівчина не довго знаходилась за межами рідної країни та невдовзі повернулась додому разом з таємним чоловіком. Зайка часто хизувалась подарунками від хлопця і навіть натякала на заручини. А от зараз раптово заявила, що хлопцю слід повертатися додому і на пару чекає розлука. Про це Юля повідомила у сторіс в instagram і сфотографувала чоловіка так, щоб знову не показати його обличчя.

Ю
Юля Зайка готується до розлуки з коханим

Тож, розлука стається через особисті та робочі  справи загадкового бойфренда, а не через якісь проблеми у стосунках чи наміри розійтися.

Схожі статті