Переможець Холостячки Олександр Еллерт відреагував на вагітність екс-коханої Мішиної: “Стосунки закінчилися”

Колишній обранець знаменитої української акторки та екс-холостячки Ксенії Мішиної Олександр сколихнув мережу зізнанням, що робив би, якби його колишня завагітніла.

Весною минулого року шанувальники пари Ксенії Мішиної та Олександра Еллерта були серйозно схвильовані через можливу кризу у їхніх стосунках. Коли акторка знаходилася на зйомках у Хорватії, підписники помітили, що вона видалила усі спільні фотографії з коміком на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram і навіть відписалася від чоловіка.

Олександр Еллерт відреагував на вагітність екс-коханої Мішиної

Олександр Еллерт розповів про вагітність
Олександр Еллерт відреагував на вагітність екс-коханої Мішиної

Та коли знаменитість повернулася до України вона заявила, що у них все в порядку, а згодом фанати помітили, що пара знову проводить час разом. Тим не менш, вже через місяць Ксенія та Олександр офіційно визнали, що їхнім стосункам прийшов кінець.

Як з’ясується пізніше, це рішення прийняла саме акторка, яка не могла знайти інший вихід і вирішила попрощатися з Олександром. У той час самий час комік не сприйняв це достатньо серйозно і навіть продемонстрував це у своїй публікації щодо розставання, висміявши драму Ксенії у її зверненні до підписників.

Вже через півроку Олександр дав ексклюзивне інтерв’ю Славі Дьоміну, в якому зізнався, що перегнув палицю з гумором та не розумів серйозності проблеми, через що і втратив свою любов. Тим не менш, він і тоді не втрачав позитиву і активно заявляв про те, що має намір повернути Ксенію.

Тоді ж слава поцікавився, як би відреагував Олександр, якби гіпотетично він дізнався про вагітність Ксенії. Зірка заявив, що це могло врятувати їхні стосунки.

“Це був би приємний знак… Я думаю, відносини закінчилися б не так само… Тому що вагітність – це шалена відповідальність переважно для чоловіка… Напевно, в цей момент я десь переключився б і пригальмував би коней у своїх фирханнях”, – зізнається Еллерт.

Схожі статті