Оля Цибульська розповіла про те, що у неї не було весілля: чому куму Дзідзьо так ніхто і не повів під вінець?

Популярна співачка Оля Цибульська нещодавно відверто розповіла у мережі про те, чи було у неї весілля та хто насправді не захотів йти під вінець. Дізнайтеся все про сімейні таємниці життя зірки у матеріалі.

Знаменита виконавиця пісень Оля Цибульська багато років приховувала все, що пов’язано з її шлюбом. Артистка не виказувала свого обранця та не розповідала про одруження, і не називала дати походу до РАГСу.

Це дивувало прихильників, адже жінкам притаманно говорити про такі визначні дати у своєму житті, як знайомство з другою половинкою, народження дитини та, звісно, весілля. Останнього, як виявилося, у співачки взагалі не було.

Про це вона зізналася у розмові з Діаною Глостер у популярній мережі Youtube. Зірка пригадувала свій досвід роботи ведучої на такого роду святах та повідала, що вела церемонії близько 800-та разів. А ось сама, як наречена, у конкурсах ніколи не брала участі.

Оля Цибульська розповіла про те, що у неї не було весілля

Оля не приховує, що саме вона не бажала влаштовувати пишних гулянь. З одного боку її важко здивувати оригінальною програмою у силу досвіду, а з іншого — самовпевнено заявляє, що краще неї ніхто не проведе весілля. Жарти-жартами, але насправді, за словами знаменитості, вона була давно знайома зі своїм милим і не бачила сенсу у такій урочистості.

Як виявляється, Цибульська, яка дні проводить з підписниками у сторіз, має чимало таємниць. Втім, однією цього року стало менше, адже артистка показала свого коханого чоловіка Сергія. Одружена пара давно, а у мережі не раз спливала інформація про те, що у декларації обранця співачки вона зазначена саме, як дружина.

Оля Цибульська розповіла про те, що у неї не було весілля

Багато років Ользі приписували роман зі своїм кумом Дзідзьо, мовляв любовна лірика для композицій народилася не просто так. Проте, зв’язки між співаками заперечила минулого року навіть екс-дружина Михайла Хоми Славія.

Нагадаємо, що у Цибульської у шлюбі народився синочок Нестор. Цього року він мав з головою поринути у шкільне життя та навчання. Замість цього кмітливий малюк сидів разом з мамою в евакуації, але його родина за першої ж нагоди повернулася додому.

Схожі статті