Фаворитка Вакарчука Христина Соловій вразила публічним зізнанням у коханні: Святослава вже забула?

Знаменита українська співачка та колишня підопічна Святослава Вакарчука Христина Соловій вразила мережу зізнанням про свої почуття. Усі деталі в нашій статті.

Коли Святослав Вакарчук був продюсером Христини Соловій, йому вдалося навчити її не тільки навичкам у музиці, але й повній приватності. Так, роками чоловіку вдавалося приховувати правду про своє особисте життя. По його стопах пішла і його фаворитка, яка ще жодного разу не засвітила своїх обранців та не видала своїх секретів.

Христина Соловій вразила публічним зізнанням у коханні

Вакарчуку тривалий час приписували роман із Христиною Соловій
Христина Соловій вразила публічним зізнанням у коханні

Звісно, мало хто вірить, що така неймовірна красуня, як Христина увесь цей час залишалася самотньою. Втім, розкрити істину про її сімейний статус журналістам ніяк не вдається.

Тим не менш, нещодавно вона сама заінтригувала публіку раптовим зізнанням про кохання у своєму житті.

Так, співачці поставили питання щодо її почуттів, і вона оприлюднила відповідь на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram. Зірка заявила, що любила і досі любить декого. Тим не менш, не вказала, кому пощастило поселитися у її серці.

Христина Соловій вразила публічним зізнанням у коханні

Цілком імовірно, що таким чином Христина Соловій пограла з публікою і мала на увазі, наприклад, члена своєї родини, або взагалі своїх фанатів.

Нагадуємо, що свого часу Христина Соловій та Святослава Вакарчука підозрювали у таємному романі. Але вже згодом з’ясувалося, що зірка був у стосунках з продюсеркою Євгенію Яцутою, яка завагітніла від нього і рік тому народила йому первістка Івана.

На цьому поповнення в родині не закінчилися, і декілька місяців тому Євгенія подарувала другого сина артистові. На даний момент він розлучений з Лялею Фонарьовою, втім, невідомо, чи Євгенія перебувала у статусі коханки.

Схожі статті