Оля Полякова вирішила не відставати від Джамали і заявила, що бере участь у грузинських “Танцях”

Українська "Королева ночі" Оля Полякова вирішила не відставати від своїх зіркових колег і також взяти участь у закордонному проєкті "Танці з зірками". До того ж для зірки це не перший досвід танців.

Сама Полякова поки не оприлюднила інформацію щодо участі у грузинському проєкті, проте журналісти ТСН за своїми джерелами, змогли дістатися до цієї інформації. Певно це сталося через те, що шоу “Танці з зірками” є в різних країнах світу і можливо продюсери радяться щодо учасників з України.

Оля не перша українська артистка, яка братиме участь у закордонному танцювальному проєкті. Співачку випередила колега Джамала, яка вже встигла запалити польський паркет, і до того ж 6 ефірів поспіль. Та Джамала не йшла з простою метою танцювати та ставати популярнішою, вона кожного ефіру виходила на паркет заради того, щоб зібрати кошти на допомогу Україні. А от з якою метою на шоу піде Полякова, поки що невідомо, адже офіційної заяви від неї не було.

П
Полякова візьме участь у грузинських Танцях з зірками

Також у журналістських колах подейкують, що партнером української діви може стати Екс-Холостяк Іраклі Макацарія, який вже брав участь і в українських, і в грузинських танцях. Тому може сміливо виступити як профі та допомогти Олі дійти до самого фіналу.

П
Полякова стане учасницею грузинських танців

Слід зауважити, що на українському проєкті Полякова надовго затриматися не змогла, як і Лесю Нікітюк її постійно критикували судді та не помічали росту. Тому на четвертому тижні зірка вибула і навіть шалена любов глядачів її не врятувала. Тож, цікаво буде слідкувати за тим, як вже друга українська співачка підкорюватиме іноземний паркет і можливо як і Джамала повернеться не з порожніми руками й також візьме за мету благодійність і збере кошти тим, хто їх потребує в Україні найбільше.

Схожі статті