Алла Мазур розповіла про батька сина Артема: православний вірянин, який дав зірці записати дитину іншим ім’ям

Популярна ведуча Алла Мазур досі не хоче розповідати про чоловіка, якому народила дитину. Втім, така яскрава подія, як хрещення сина видала всю правду про обранця. Дізнайтеся про милого зірки у матеріалі.

Діва українського телебачення Алла Мазур вміє тримати інтригу. Знаменитість досі не розкрила особистість чоловіка, якому далеко не в юному віці наважилася народити малюка.

Раніше вона обривала всі розмови про батька Артема відповіддю про те, що його батько — не політик, не олігарх і разом з цим його персону не цікаво розкривати. Втім, все ж таки зірка одного разу обмовилася про милого.

Вона у січні 2009-го року розповіла, як похрестила свого карапуза. Хрещеною мамою стала близька подруга, а ось хрещеним погодився бути її рідний брат. Біологічний тато Тьоми, звісно, не міг оминути таку подію.

Алла Мазур розповіла про батька сина Артема

Родина ведучої є дуже віруючою, але в силу сімейних традицій дотримується католицизму. Проте, батько її крихітного хлопчика — пошановує православні вірування. Алла натякнула, що можливо й ім’я дитині було обрано з подачі чоловіка.

Річ у тім, що Мазур вже на перших УЗД знала, як назве свою крихітку. Та під час хрещення постав нюанс: у католицьких святцях не було відповідника справжньому імені Артемчика. Такий варіант був запропонований православними списками. Схоже аргументи Алли переважили чоловікові та було вирішено записати малюка, як Антонія.

А ось прізвище у хлопця точно танкове. Одного разу зірка засвітила шкільний беджик карапуза, де і було написано його справжнє ПІБ. Виявляється він взагалі не Мазур, а Бондаренко. Втім, вирахувати особу його батька дуже складно навіть з цими даними. Ну дуже в Україні багато Бондаренок живе.

Розсекречено прізвище таємного чоловіка Алли Мазур, якому вона народила сина
Алла Мазур розповіла про батька сина Артема

Нагадаємо, що у 2019-му році Алла Мазур зізналася про свою недугу. Ведуча тривалий час боролася з онкологією, але стійко витримала всі випробування та повністю одужала. Та свій імідж після цього змінювати не стала. Побажаємо ж цій неймовірній жінці здоров’я!

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.