Улюблений тандем “Сніданку” Руслан Сенічкін та Людмила Барбір розсекретили свої стосунки за межами студії

Людмила та Руслан це незмінний тандем "Сніданку з 1+1", які вже здається не можуть навіть існувати окремо один від одного. Тому не дивно, що колегам приписують багаторічний роман, але чи справді між ними існує романтика? Цей секрет розкрили самі ведучі.

Улюблена пара ведучих працює пліч-о-пліч вже понад 9 років, звісно, що за цей час можна стати дійсно рідними душами. До речі, вони єдиний в Україні тандем співведучих, які так довго вживаються на одному знімальному майданчику разом. І це реальне досягнення, певно більше в людській мірі. Адже іноді люди навіть у шлюбі не можуть прожити стільки часу разом, а тут робота, де панує постійне напруження та стреси.

Сенічкін та Барбір розкрили свої справжні стосунки
Сенічкін та Барбір розкрили свої справжні стосунки

Наприкінці літа, а саме 20-го серпня, Барбір та Сенічкін святкували чергову річницю у студії. Але вони не очікували, що інша “парочка” проєкту Неля Шовкопляс та Єгор Гордєєв завітають до их із квітами та вітаннями. А також, була неочікувана вікторина у прямому ефірі, де виявилось, що Люда та Руслан знають один про одного уже цікаві факти, яких не знає ніхто з колег.

Наприклад Людмила розповіла, що Сенічкін вже кілька років їздить з прапором на машині й завдяки їй зміг вивезти колег з окупованих територій. А Руслан розсекретив прізвисько Барбір – козачка, через її зачіску на кастингу. Уявіть, яку деталь запам’ятав ведучий.

До того ж в цьому ефірі, вперше за роки мовчання щодо стосунків між колегами, Руслан взяв Людмилу за руку та розповів:

“Що ж між нами? А між нами робота, взаєморозуміння та дружба. А все завдяки роботі, вона нас пов’язала, чому ми дуже вдячні”.

Також Людмила вирішила продовжити та розповіла про те, що вони ніби “італійська родина”. Тобто в ефірі не стримують емоцій і готові й висловити свою думку, й закричати один на одного, але вважають, що це і є справжня взаємодія між колегами, людьми та друзями.

Сенічкін та Барбір розкрили свої справжні стосунки
Сенічкін та Барбір розкрили свої справжні стосунки

Тож, дружба та робота і все, тільки ці два поняття пов’язують Людмилу і Руслана. Але ви помітили, як літературно звучать їх імена в тандемі. Певно добре, що між ними дружба, адже вона зазвичай сильніша, ніж кохання, тому й менше загроза, що цей тандем може розпастися.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.