Зірка “Сніданку з 1+1” Неля Шовкопляс показала фанатам, як скинула зайве і перемінилася: Гордєєв не впізнає

Знаменита телеведуча та plus-size красуня Неля Шовкопляс показала фанатам фото, на якому виглядає схуднувшою та з осиною талією. Зміни зірки помітні настільки, що скоро навіть Єгор Гордєєв не впізнає свою партнерку.

У сучасному світі склався стереотип, що вродливою жінка може бути лише коли вона струнка. Але це далеко не завжди відповідає дійсності. В українському шоу-бізнесі є красуні, які доводять, що пишна врода не гірша за 90-60-90.

Яскравим прикладом цьому є ведуча популярного ранкового шоу “Сніданок з 1+1” Неля Шовкопляс. Зірка має видатні форми, які лише підкреслюють її жіночу вроду. На телеефіри знаменитість обирає вбрання, які візуально окреслюють фігуру та приховують усе зайве.

Пишні форми Неля мала не завжди. Набирати вагу ведуча набрала після пологів. Був час, коли цифра на вагах перевищувала 90 кілограмів. Але завдяки правильному харчуванню та фізкультурі зірці каналу “1+1” вдалося схуднути.

Неля Шовкопляс показала талію
Неля Шовкопляс показала фанатам, як скинула зайве

Шовкопляс має зріст 165 см та тип фігури “піщаний годинник”. Для багатьох чоловіків такі жіночі форми являються дуже привабливими та бажаними.

Нещодавно Неля Шовкопляс виклала інстаграм-сторіс, де виглядає стрункішою та свіжою. Підписники помічають, що знаменитість веде активний спосіб життя та багато ходить пішки. Тому ймовірно, що прогулянки на свіжому повітрі та правильний режим харчування допомогли скинути пару зайвих кілограмів.

Неля Шовкопляс показала фанатам, як скинула зайве

Для знімань Шовкопляс обрала класичний, штанний костюм, небесно-блакитного кольору, з білими манжетами на рукавах та білим поясом, який підкреслює талію зірки. Безперечно, цей фасон вельми личить Нелі та візуально робить фігуру більш підтягнутою.

Скоро навіть партнер по знімальному майданчику, Єгор Гордєєв, не впізнає свою колегу. До речі, цим двом ведучим фанати постійно приписують службовий роман. Партнери часто фліртують перед камерами, що і провокує дані чутки. Але Неля заміжня жінка та вже багато років залишається вірною свому чоловіку.

Нагадаємо, що Неля Шовкопляс почала працювати на телебаченні після закінчення школи для ведучих Media&Production.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.