Приваблива, але пухленька: Єфросініна згадала, як виглядала 22 роки тому і чому не дивилась на себе у дзеркалі

Маша Єфросініна не завжди була стрункою та не завжди мала такий приголомшливий вигляд як зараз, але задля такої форми, Маші довелося багато працювати над собою. Тому зірка вирішила згадати якою була вона пишкою та довести всім дівчатам і жінкам, що можна змінитися в будь-який момент життя.

Коли Марія була молодою, вона мала досить пишні форми та до кінця сама не могла зрозуміти чи влаштовує її це, бо думка оточення як завжди поділилась на два табори, одним Маша подобалась такою як була 22 роки тому, а інші казали, що їй варто скинути вагу. І якби всі ми не намагалися не звертати уваги на думку людей навколо нас, все одно до кінця робити це не вдається майже нікому.  Тому Марія вирішила кардинально змінити свою зовнішність і скинула понад 25 кілограмів.

Я
Як виглядала Єфросініна у молодості

Так, легко не було, Маші довелось багато займатися та відмовитися від багатьох продуктів, які вона не їсть по сьогоднішній день. Єфросініну дуже підтримував чоловік та друзі, а підтримка в такі періоди життя дуже важлива, тому що можна легко зірватися і всі старання будуть марними.

Тож зараз Маша боїться навіть згадувати, якою саме вона була, але іноді доводиться це робити заради того, щоб, по-перше, зрозуміти наскільки вона сильна, і по-друге, щоб дати жінкам надію та віру у себе, повірити, що все реально, варто тільки докласти зусиль і все неодмінно вийде. Тож своє минуле Маша згадує зі страхом та каже, що в той період, коли була пухкенька, боялась дивитися у дзеркало і їй було соромно за свій зовнішній вигляд, саме тому вона одягала якісь вільні речі, щоб тільки сховати якомога далі  недоліки своєї фігури.

Я
Як виглядала Маша Єфросініна у молодості

Та зараз Маша може похизуватися підтягнутим і струнким тілом і вже багато років поспіль жінка підтримує свою форму в ідеальному стані. Щоправда, останнім часом на Єфросініну зрушилась хвиля критики щодо того, що вона дуже худа, ніби-то в неї впалі щоки та й взагалі вона втратила свій шарм через те, що схудла ще більше. Але Марія не надто реагує на такі коментарі, лише відповіла, що за станом її здоров’я буде стежити лікар.

Схожі статті