На шпильках та в хутрі: 45-річна Камалія погодувала разом доньками від мільярдера Захура голубів у столиці

Відома українська співачка Квмалія вразила шанувальників прогулянкою столицею разом зі своїми доньками Арабеллою та Мірабеллою.

Наприкінці жовтня знаменита українська співачка Камалія сколихнула мережу новиною про те, що привезла своїх дочок-двійнят Арабелу та Мірабеллу на батьківщину. Дівчата були евакуйовані з України ще до початку повномасштабної війни. Мохаммад Захур був попереджений про наступ і вивіз своїх спадкоємець до Лондона.

Камалія розповіла про сестру в ЗСУ
Камалія разом доньками прогулялася столицею

Натомість зіркова мама відмовилася покидати Київ і зустріла війну у своєму особняку. Через декілька тижнів мільярдеру все ж таки вдалося вмовити каналів покинути країну та приєднатися до нього з дітьми.

Камалія разом доньками прогулялася столицею

Хоча співачка дуже не хотіла виїжджати з України, у розпал бойових дій їй все ж таки довелося це зробити. Коли ж в Київ стало безпечно повертатися, вона з’являлася в столиці регулярно. Також разом з чоловіком вони взяли кількість участь у великій кількості благодійних проєктів і навіть по юсприяли передачі певної військової техніки з Пакистану до України.

Зараз спадкоємиці артистки навчаються у Британській школі, тому не мають можливості часто навідувати Україну. Тим не менш, нещодавно дівчата приїхали, так як в них розпочалися канікули. Камалія не тільки показала, як родина проводила час вдома, але й потішила шанувальників кадрами з прогулянки в столиці.

Камалія разом доньками прогулялася столицею

Так, на її особистій сторінці в соціальній мережі Instagram з’явилося безліч знімків, на яких Арабелла та Мірабелла годують голубів.

Камалія разом доньками прогулялася столицею

Для прогулянки містом виконавиця обрала хутро та класичні туфлі-лодочки на шпильках. І хоча на вулиці було досить прохолодно та йшов дощ, любов до міста подолала усі незручності.

Схожі статті