Двоповерховий маєток з панорамними вікнами: який дім успадкував овдовілий чоловік Руслани Писанки

Покійна Руслана Писанка не залишила після себе дітей, але була щаслива у шлюбі з Ігорем Ісаковим. Як виглядає будинок, в якому вони жили, дізнайтеся в нашій статті.

Декілька місяців тому український шоу-бізнес сколихнула новина про раптову смерть перлини вітчизняної сцени — Руслани Писанки. Зірка боролася за життя з агресивною формою раку, і, на превеликий жаль, не вижила у цій боротьбі. Про діагноз стало відомо після того, як зірка втратила свідомість на сцені і зламала ногу під час падіння.

Овдовілий чоловік Руслани Писанки показав жінку, яка допомагає йому пережити втрату
Який дім успадкував овдовілий чоловік Руслани Писанки

Після початку повномасштабної війни в Україні Руслана поїхала разом з чоловіком до Німеччини, де і проходила терапію.

Який дім успадкував овдовілий чоловік Руслани Писанки

Чоловік Руслани Ігор Ісаков влаштував прощання з зіркою спочатку в Німеччині, а потім привіз її в Україну. Додому він повернувся один, де на нього чекали їхні з Писанкою пухнастики.

Який дім успадкував овдовілий чоловік Руслани Писанки

Варто відмітити, що останні роки вони прожили разом у повній гармонії та взаєморозумінні. У зіркової родини був прекрасний двоповерховий будинок з панорамними вікнами, каміном і садом.

Дітей у пари не було, але Руслана ніколи не жалілася і казала, що їм і вдвох дуже комфортно. Саме там зараз Ігор і проживає. Але вже наодинці.

Нагадуємо, що Руслана Писанка та Ігор Ісаков познайомилися під час участі у програмі “Зважені та щасливі”. Зіркам вдалося схуднути, а командна робота пройшлася настільки до смаку, що вони вирішили розвивати свої стосунки і надалі.

Після приголомшливих результатів зі схуднення, згодом пара знову зіштовхнулася з проблемою зайвої ваги, але цього разу вирішила худнути самостійно за допомоги одне одного. Коли зірка вийшла на зв’язок та показала себе після отриманого перелому, користувачі звернули увагу, що Руслана вже була досить худою.

Схожі статті