Слава Фролова розповіла про своє непросте материнство: однієї доньки вже немає, а син росте з одним нюансом

Українська ведуча Слава Фролова, яка підкорила серця мільйонів телеглядачів,  поділилася подробицями свого непростого материнства. Які випробування підкинула зірці доля?

Часто жінки говорять, що не знали, яке це, справжнє щастя, поки не стали мамою. Народження дитини повністю змінює життя і зазвичай тільки в кращу сторону. Ніщо не радує материнське серце так, як дивитись на малюка, який починає активно пізнавати цей великий світ.

Українська ведуча Слава Фролова також мріяла про народження дітей. Бажання стати мамою було куди більше, ніж кар’єрні амбіції, хоча й у професійному плані знаменитість заробила собі впізнаване ім’я у світі шоу-бізнесу. Зірка займала судейське крісло на шоу “Україна має талант”. Саме після нього Фролова зібрала свою армію фанатів, оскільки була найвеселіша та найпозитивніша серед інших ведучих проєкту.

Слава Фролова розповіла про своє складне материнство
Слава Фролова розповіла про своє непросте материнство

Слава має двох дітей, сина Марка та доньку Серафиму. Дівчинка грає на скрипці, а хлопець — талановитий художник. Свої роботи юнак публікує в інстаграмі та вражає підписників своєю майстерністю.

Проте у материнстві Слави Фролової є одна страшна деталь — дітей у знаменитості було троє. Про це зірка розповіла у своєму фейсбуці. Первісток ведучої, це була дівчинка, народилася з вадою серця. Попри сучасний розвиток медицини, лікарі не змогли врятувати малюка.

Слава Фролова розповіла про своє непросте материнство

Переживши страшну втрату зірка наважилася на другу вагітність.

Синдром Аспергера

Синдром Аспергера — не пусте слово для родини Слави. Син знаменитості з ним живе. Це, можна сказати, особливість характеру, тісна пов’язана з емпатією. Тобто коли людина не розуміє, які емоції переживають інші, а тому може не виявляти співчуття. Втім, Марк, дитина Фролової, виріс чуйним та дбайливим хлопцем. Він дуже креативний, талановитий і має хист до творчості, прямо як і мама, а його художніми роботами можна милуватися годинами.

Нагадаємо, що Слава Фролова являється засновницею фонду, який підтримує та допомагає розвиватися молодим художникам України.

Схожі статті