Як виглядає таємний чоловік Надії Мейхер-Грановської: веде бізнес в росії і ховає своє обличчя від українців

Відома українська співачка Надія Мейхер-Грановська 8 років тому вийшла заміж за російського бізнесмена. Як виглядає чоловік, дізнайтеся в нашій статті.

8 років тому неймовірна красуня Надія Мейхер-Грановська знову вийшла заміж, але на цей раз за російського бізнесмена Михайла Уржумцева.

Чоловік Надії Мейхер мовчить про війну в Україні та хоче розвивати бізнес в рф
Як виглядає таємний чоловік Надії Мейхер-Грановської

Чоловік є непублічною людиною, тому українці вельми рідко бачили його в інформаційному просторі. Михайло не є активним користувачем соціальних мереж, і майже не з’являється на акаунті своєї дружини.

Як виглядає чоловік Надії Мейхер-Грановської?

Подейкують, що Михайло Уржумцев є генеральним директором однієї з російських компаній, пов’язаних із розвитком модних брендів. І хоча Надія засуджує дії російської федерації та активно виступає проти повномасштабної війни, Уржумцев продовжує розвивати свій бізнес у росії. З початку повномасштабного вторгнення він жодного разу не висловився про те, що відбувається.

Так як чоловік вельми рідко оновлює про себе якусь інформацію в мережі, нове фото бізнесмена одразу ж зацікавило фанатів співачки. І його цілком можна назвати рідкісним, адже це перший новий кадр з Уржумцевим, який з’явився у вільному доступі і впродовж цього року.

Як виглядає таємний чоловік Надії Мейхер-Грановської

Варто відмітити, що у шлюбі за підприємцем у Надії народилося двоє дітей. Також пара виховувала сина від попередніх стосунків артистки.

Зараз Надія не тільки з’являється на українському телебаченні та світських вечорах, але й запустила власний бізнес: Мейхер займається магазином одягу. Тож чоловік начебто не тільки не став ставати на заваді творчого життя Мейхер, але й посприяв її розвитку в інших сферах. Зірка дійсно виглядає абсолютно щасливою у цьому союзі і цим лише викликає ще більшу цікавість до її обранця.

Схожі статті