Дружина Романа Сасанчина показала себе зблизька одразу після душу: з рушником на голові та без макіяжу

Дружина переможця українського вокального проєкту "Голос країни" Романа Сасанчина Іванна показала, як виглядає без косметичних засобів. Усі деталі в статті.

Минулого року ряди популярних блогерів в Україні поповнила дружина співака Романа Сасанчина Іванна. Дівчина розповідала, що це не було її ідеєю, і вона взагалі спершу її не підтримувала. Роман наполягав, щоб вона спробувала. І все вийшло.

Користувачі мережі одразу ж прониклися контентом дівчини та почали активно підписуватися на її блог.

Дружина Романа Сасанчина показала себе зблизька

На особистій сторінці в соціальній мережі Instagram красуня розповідає, як проходять її будні, чим займається її родина, ділиться проблемами та планами на майбутнє. Не забуває блогерка і ділитися власним досвідом.

Іванна збільшила свої губи майже на очах у своїх підписників. Також дівчина демонструвала, як змінюється її волосся від тих чи інших процедур, як вона робила свої тату, тощо.

Дружина Романа Сасанчина показала себе зблизька

Нещодавно блогерка також показала, як виглядає без макіяжу та укладання. Іванна вийшла з душу та продемонструвала користувачам, як доглядає за своєю шкірою. Звісно, як і більшість жінок, абсолютно без косметики Іванна виглядає інакше.

Нагадуємо, що блогерка стала дружиною Романа минулого року. Пара спочатку об’явила про те, що незабаром стане батьками, а коли красуня знаходилася на останніх термінах вагітності, молоді розписалися.

Батьківством співак одразу насолодитися не встиг, адже через декілька місяців після народження Елізабет розпочалася повномасштабна війна, і Іванна була вимушена евакуюватися за кордон разом з немовлям.

9-тимісячна дочка Сасанчина росте копією тата
Роман та Іванна Сасанчин з дочкою

На щастя, евакуація родини тривала недовго, і згодом блогерка повернулася. Зараз пара продовжує ділитися з аудиторією новинами, цікавими подіями і підтримує зв’язок з фанатами.

Схожі статті