Наталя Могилевська забула про свого загадкового обранця та опинилася в ніжних обіймах Гордона: новий роман?

Українська співачка Наталя Могилевська нещодавно зізналась, що вона закохана у таємного чоловіка, а тепер опинилася в обіймах Дмитра Гордона. Цікаво, що пов'язує зірок.

В житті Могилевської було багато романів і багато гідних чоловіків, які зіграли певну роль в її житті. Проте сімейного щастя та затишку у зірки досі немає. І як зізнавалася сама Наталя, залишитися жити на самоті у великій квартирі, це для неї страх. Зірці дуже хочеться чути у своєму домі дитячі крики та відчувати присутність сильного чоловіка.

Раніше артистка ніколи не жалілася на свою самотність, бо була молодою, вільною, творчою та успішною. Та й певно часу не було на такі думки, адже постійні концерти та гастролі виснажувати співачку і все, чого їй хотілося, побути в тиші та відновити сили для майбутніх виступів.

Наталя Могилевська опинилась в обіймах Гордона
Наталя Могилевська опинилась в обіймах Гордона

Але й на романи жінка мала сили, хоч вони ні до чого серйозного ніколи й не приводили. А от з початку війни, Могилевська почала розповідати про загадкового чоловіка, якого зустріла в ці складні часи та як він допомагав зірці вивезти з країни вагітну сестру. А потім почалося активне спілкування і до обох прийшло відчуття закоханості.

Але імені свого обранця жінка вирішила поки не оприлюднювати, бо ймовірно він військовий, проте точної інформації немає, лише натяки Наталі. Та поки співачка тримає у таємниці своє кохання, в мережі з’явилось одне цікаве фото, де Дмитро Гордон ніжно обіймає Могилевську і судячи з виразу обличчя, жінка не проти.

Дивлячись на фотографію можна подумати, що між зірками є якісь теплі стосунки, але все набагато прозоріше.Фото виклали на фан сторінці артистки, з підписом про день народження Дмитра Гордона. Виявляється, що 21 жовтня таким чином адміністратори профілю вирішили привітати Діму, який є добрим другом артистки, з особистим святом. Тож, ніякого роману між ними немає, лише дружба.

Схожі статті