Віталій Кличко готується випустити нову збірку своїх крилатих висловів: “Вистояти – це не впасти”

Віталія Кличко насправді дуже люблять у народі і не тільки за те, що на посаді мера столиці, він намагається зробити все можливе, щоб контролювати всі проблеми міста, а ще й через його власні вислови, які підіймають настрій всім.

Віталій у минулому боксер, ця справа стала сімейною у родині Кличко, та якщо молодший брат Володимир вирішив продовжувати цю справу в Америці, то старший брат Віталій вирішив зайнятися більш дипломатичною справою, тому пішов у політику і став мером Києва. З самого початку Кличко не сприймали серйозно на посаді міської голови, хоча й самі обрали його у ході голосування.

Віталій Кличко планує випускати другу збірку своїх цитат
Віталій Кличко планує випускати другу збірку своїх цитат

Така реакція від народу сталася через те, що Віталій не завжди може правильно щось сказати українською і йому справді було важко пов’язувати між собою українські слова, оскільки він все життя спілкувався російською, тому його вислови стали легендарними. І якщо кілька років тому він отримував хвилю критики після своїх промов, то зараз чоловіка поважають і як мера, і як людину, і як мужнього чоловіка.

Тому, згодом міський голова столиці зрозумів, що його смішні висловлювання дійсно подобаються народові, і як би вони не критикували це, всі завжди повторюють їх та підіймають собі настрій. А позитив, який надходить від політика дуже сприятливо впливає на його популярність. Тому одного разу Віталій вирішив зібрати до купи свої видатні цитати й надрукувати цілу збірку під назвою “Хто не чув – той побачить!”.

Книга вийшла у 2020 році й набула чималої популярності. Тому зараз Кличко задумався про те, щоб випустити другу частину збірки з новими крилатими фразами та називатися вона певно буде “Вистояти – це не впасти”. Ту йде пряма відсилання до моста імені Віталія Кличко, який уцілів під час обстрілу столиці. Цю новину політик повідомив на своїй сторінці в instagram, під фотокарткою з братом Володимиром.

Схожі статті