Переможниця Холостяка-11 Анна Богдан після розставання із Заливако зізналася, як почувається: “Стала сумувати”

Анна Богдан стала переможницею 11 сезону шоу "Холостяк" та віддала свою руку і серце на проєкті Михайлу Заливако. Але прихильники пари навіть не здогадувалися, що цього року закохані розійшлися. За чим або за ким зараз сумує брюнетка? 

Анна Богдан та Михайло Заливако вперше побачили один одного лише на проєкті. У героїні нашого матеріалу була доволі сильна конкурентка серед інших учасниць шоу — Юлія “Зайка”. Більшість фанатів була впевнена, що красень-холостяк обере переможницею саме її, оскільки Михайло не приховував своєї симпатії до дівчини. Але ситуація перегралася ледь не в останній момент, чоловік змінив свою думку та обрав Анну дамою свого серця.

Після закінчення проєкту Заливако та Богдан дійсно залишилися разом. Закохані багато подорожували та балували підписників спільними світлинами зі своїх мандрівок. Шанувальники чекали, коли ж на руці Анни з’явиться заручне кільце та пара оголосить про наближення весілля. Партнери навіть познайомилися з батьками один одного, а це відбувається, коли чоловік та жінка мають спільні плани на майбутнє.

Анна Богдан хоче повернути Заливако
Анна Богдан після розставання із Заливако зізналася, як почувається

Проте щось пішло шкереберть та у своєму інстаграмі Богдан повідомила підписникам, що її стосунки з Заливако закінчені. Подробиць та причин розлучення жодна сторона не прокоментувала, залишивши це на обміркування публіці. Проте Анна, як справжня жінка, вирішила змінити не тільки своє життя, а й імідж, відрізавши довгу шевелюру під каре. Але нещодавно у своєму інстаграмі дівчина виклала фотографію, де вона з довгим волоссям і написала, що починає сумувати за своїм старим образом.

“Щось стала сумувати за довгим волоссям. І так завжди, спочатку відрощуємо, потім зрізаємо. Маю питання до вас. А з якою зачіскою подобаюся вам я?”, — запитала Анна підписників.

Серед коментарів більшість фанатів були за довге волосся, але серед них знайшлися й цінителі каре, які вважають, що Богдан коротка зачіска личить більше. Можливо, що дівчина сумує не тільки за старим іміджем, а й за своїм станом тоді та людиною, яка була поряд.

Нагадаємо, що Анна була одружена з політиком, Андрієм Богданом. Спільних дітей пара не народила та через непорозуміння розлучилися.

Схожі статті