Екс-учасник гурту “Гриби” Київстонер вперше показав, як підріс його єдиний син: “Сенс жити більше”

Відомий український блогер та сучасний репер Київстонер рік тому став батьком, хоча багатьом прихильникам його творчості це здавалося неможливим, через поведінку Альберта. Проте зараз він показує, як підріс його маленький син.

Справжнє ім’я співака Альберт Васильєв, він народився у Києві й провів тут майже все своє життя, тому його псевдонім не дивує. До своїх 20-ти років чоловік жив у столиці та дуже її полюбив, тут же він зрозумів, що хоче займатися творчістю, тому запустив свій канал на YouTube та знімав вайни, в яких обігрував інколи навіть абсурдні ситуації та всі ролі виконував сам. Канал став дуже популярним серед молоді та багато хлопців брали з нього приклад.

Але згодом Альберт вирішив спробувати пожити за кордоном і на п’ять років виїхав до США. Довше без українського суспільства він не витримав. І як тільки повернувся до Києва, потрапив у відомий гурт “Гриби”, який добре стартанув з піснею “Між нами тане лід”, цей трек просто зірвав всі чарти та лунав з кожного смартфону. Це було у 2016 році. Бути частиною популярного музичного гурту Київстонеру подобалось і на концертах він викладався на всі 100 відсотків та робив атмосферу.

Київстонер показав свого сина
Київстонер показав свого сина

Проте з часом все стало інакше й Альберт вирішив, що він не хоче бути частиною гурту, де рахують гроші, а не зосереджуються на творчості та пішов на самому піку популярності. Але не пошкодував, адже став сольним співаком і слід зазначити, досить успішним. Насправді багато хто думав, що Київстонер не вміє співати, але його пісня “Водоспад” спростувала ці думки.

Щодо особистого життя, в Альберта також все склалося, чоловік одружений на дівчині, на ім’я Аліна, яка й подарувала йому сина рік тому. Але варто зауважити, що тривалий час Київстонер приховував наявність дівчини, можливо вона не хотіла стати приводом для пліток. Тож, одруження та народження сина, здивувало аудиторію Альберта. Але тепер щасливий батько показує, як підріс його син, що є маленькою копією, тому коментатори жартівливо називають хлопчика “Стонер джуніор”.

Київстонер показав свого сина
Київстонер показав свого сина

Наразі Альберт з родиною вже 8 місяців знаходиться у Лос-Анджелесі у своєї мами, яка живе там довгі роки. Проте репер активно підтримує Україну та засуджує воєнні злочини росії, у якій колись був дуже популярним.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.